×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
pluk de dag

pluk de dag


iedere ochtend is weer een nieuw begin


oke je zult niet iedere dag opstaan met een heel zonnig humeur. Toch is de ochtend voor mij echt het leukste gedeelte van de dag. De zon zien opkomen de vogeltjes al vroeg hun ochtendlied horen zingen ik vind het prachtig. Vaak blijf ik nog heel even liggen en denk dan na over wat de dag mij zoal gaat brengen. Zoals al iedere nieuwe dag gebeuren er altijd weer onverwachte dingen waar je van te voren nog niets van af weet.

Vaak maken die onverwachtse leuke dingen juist een hele diep indruk. Iedere ochtend als ik opsta denk ik er altijd even over na. Ik pluk de dag en geniet van alles en ik zie wel wat er later op de dag nog op mijn pad gaat komen.
_PetitCorbeau_
Heel goed geschreven!
31-05-2017 13:59
31-05-2017 13:59 • Reageer