×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Eindelijk 2 weken vakantie...!

Eindelijk 2 weken vakantie...!


Zoals jullie weten heb ik na ruim 6 jaar relatie waarvan ruim 2 jaar een punt achter mij relatie gezet. Nu 5 maanden woon ik bij mij ouders en oh wat is dit weer even wennen, maar het is echt beter zo. Hij had zoveel problemen met zichzelf en drank en door zijn drank probleem soms ook weleens geldproblemen. Ik wilde het niet meer en kon het niet meer. Ik besef mij steeds meer dat ik mij in die relatie heb weggecijferd en dacht vaak dat mijn mening er niet toe deed etc. mijn zelf beeld was echt stuk en gelukkig word hij steeds beter. Ik ben rustig aan mijn leven weer aan het oppakken daarbij heb ik het geluk gevonden bij een man die er voor mij is, die met mij praat, die me laat lachen en soms huilen wij samen, wij genieten samen van de natuur etc. oh wat heb ik dit verdiend na een aantal mislukte relaties. Ik heb nu lekker een paar dagen vrij en ga ook een paar dagen naar hem toe. Samen dingen ondernemen, dit voelt voor mij soms nog vreemd dat ik nu iemand heb die wel dingen met mij wil doen zoals wandelen, fietsen, naar het strand, shoppen etc. soms zitten wij op de boulevard gewoon kijken naar de zee en we zeggen niks, in de auto zeggen wij dan soms raar he we zeiden niks maar het voelde zo fijn om. Echt ik wil het van de daken schreeuwen maar vooral ik ben bang voor de reacties van familie vrienden en/of kennissen dat ze het snel vinden gaan etc. dat ik er voor heb besloten het nog even voor ons zelf te bewaren, voor dat ik een paar dagen naar hem toe gaat ga ik het wel aan mij ouders vertellen omdat ik hun niet langer voor wil liegen (zo voelt het voor mij niet trouwens, voor mij voelt het meer van het zelf willen ontdekken, zien en voelen of alles klopt). Ik heb dus vakantie en kan vertellen dat ik vakantie heb met mij grote liefde en hopelijk gaan wij een paar mooie herinneren maken voor later.

Voor degene die moeten werken jullie kunnen het. Fijne woensdag verder en tot snel.!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties