Eindelijk 2 weken vakantie...!

Eindelijk 2 weken vakantie...!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals jullie weten heb ik na ruim 6 jaar relatie waarvan ruim 2 jaar een punt achter mij relatie gezet. Nu 5 maanden woon ik bij mij ouders en oh wat is dit weer even wennen, maar het is echt beter zo. Hij had zoveel problemen met zichzelf en drank en door zijn drank probleem soms ook weleens geldproblemen. Ik wilde het niet meer en kon het niet meer. Ik besef mij steeds meer dat ik mij in die relatie heb weggecijferd en dacht vaak dat mijn mening er niet toe deed etc. mijn zelf beeld was echt stuk en gelukkig word hij steeds beter. Ik ben rustig aan mijn leven weer aan het oppakken daarbij heb ik het geluk gevonden bij een man die er voor mij is, die met mij praat, die me laat lachen en soms huilen wij samen, wij genieten samen van de natuur etc. oh wat heb ik dit verdiend na een aantal mislukte relaties. Ik heb nu lekker een paar dagen vrij en ga ook een paar dagen naar hem toe. Samen dingen ondernemen, dit voelt voor mij soms nog vreemd dat ik nu iemand heb die wel dingen met mij wil doen zoals wandelen, fietsen, naar het strand, shoppen etc. soms zitten wij op de boulevard gewoon kijken naar de zee en we zeggen niks, in de auto zeggen wij dan soms raar he we zeiden niks maar het voelde zo fijn om. Echt ik wil het van de daken schreeuwen maar vooral ik ben bang voor de reacties van familie vrienden en/of kennissen dat ze het snel vinden gaan etc. dat ik er voor heb besloten het nog even voor ons zelf te bewaren, voor dat ik een paar dagen naar hem toe gaat ga ik het wel aan mij ouders vertellen omdat ik hun niet langer voor wil liegen (zo voelt het voor mij niet trouwens, voor mij voelt het meer van het zelf willen ontdekken, zien en voelen of alles klopt). Ik heb dus vakantie en kan vertellen dat ik vakantie heb met mij grote liefde en hopelijk gaan wij een paar mooie herinneren maken voor later.

Voor degene die moeten werken jullie kunnen het. Fijne woensdag verder en tot snel.!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Veel geluk in je nieuwe relatie, geniet van je vakantie
| 15:50 |
Dank u wel, we willen er samen aan werken dat is al een heel verschil met mij vorige relatie. genieten gaan wij zeker
| 21:18 |
Proficiat: geniet ervan.
| 14:30 |
Bedankt ik voel me eindelijk weer echt gelukkig elke vezel van mij huid geniet. Genieten komt goed hoor Zeeland is een mooie provincie daarvoor
| 14:32 |
Dank u wel...! genieten ga ik zeker doen.
| 21:17 |
geniet van je vakantie, en wat andere ook zeggen , je aangetrokken voelen tot iemand overkomt je en moet je zeker niet negeren omdat je bang bent voor de reactie van anderen
| 14:18 |
Dat genieten komt vast goed. Ik probeer er ook weinig van aan te trekken ik heb hulp bij mij traject na het verlaten van mij ex. Voor nu is het even beter om het nog voor ons te houden omdat ik nog niet sterk genoeg ben opgewassen tegen de reacties van anderen en ze anders bang zijn dat ik echt in een heel diep dal komt te zitten. Nu kon ik er redelijk uitkomen met veel hulp, praten, huilen en lachen op zijn tijd maar nog dieper zou voor mij zelf niet goed zijn. Verder wil ik hier niet te veel over uit wijden. Ik voel eindelijk dat ik leef en dat voelt super fijn.
| 14:31 |
ik hoop voor je dat je dat gevoel nog jaren mag behouden
| 15:28 |
Geniet er van, het is je zo gegund.
| 14:04 |
Bedankt komt vast wel goed hoor
| 14:10 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen