Pedicure óf hoefsmid?

Pedicure óf hoefsmid?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als pedicure weet ik natuurlijk precies hoe ik het beste uw voeten, uw nagels en huid kan verzorgen. Daarvoor gebruik ik fijne precisie instrumentjes. Maar in mijn carrière heb ik al heel wat vreemde gereedschappen gehoord waarmee mensen hun voeten thuis verzorgen. Toegegeven, vooral de mannelijke cliënten zijn erg creatief, zij gebruiken graag de halve gereedschapskist voor dit onderdanige karweitje.

Het zak nagelknippertje kennen we vast allemaal wel, mijn vader was er vroeger bij ons al mee in de weer en gebruikt het nog steeds te pas en onpas

Dit apparaatje werden we afgelopen zomer in reclames mee overspoeld. Best handig om wat droge plekjes bij te werken, maar een heer in mijn praktijk gebruikt het graag om zijn nagels te vijlen. Beetje groot lijkt mij!

Zelfs een ijzervijl schijnt ingezet te worden om nagels kort te houden

Gewoon schuurpapier doet het ook goed in de amateur voetverzorging, grove korrel voor eelt, fijne korrel voor nagels!

Een Dremel is ook niet veilig voor sommige voeten. Ik krijg regelmatig te horen dat mijn freesmachine precies op dit stuk gereedschap lijkt 

Cocktailprikkers zijn erg populair bij dames en heren. Ze worden gebruikt om de randjes van de nagels schoon te peuteren

Het moge duidelijk zijn, dat veel van deze gereedschappen niet geschikt zijn voor het verzorgen van je voeten. De een wat onschuldiger dan de ander.  Dus heb je een voetprobleempje, vraag dan toch even advies aan een professional.

Nou ja, mochten  de zaken eens wat minder gaan dan kan ik altijd nog bijklussen als hoefsmid!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hahaha, dit is echt lachen! Goeie
| 11:29 |
hahaha, leuk stuk!
| 21:37 |
Dankjewel!
| 21:44 |
Mooie blog collega!
| 19:15 |
Dankjewel! Ik zag bij jou ook een paar leuke artikelen!
| 19:59 |
:-)
| 19:01 |
Heel inventief allemaal. Maar niet geheel ongevaarlijk.
| 09:14 |
Cocktailprikkers voor je nagels?? Lijkt me niet ongevaarlijk!
| 05:15 |
hahaha :) schuurpapier en een dremel hahaha
| 21:11 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen