EMDR- Sessie 5

EMDR- Sessie 5


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het heeft even geduurd, maar inmiddels heb ik weer een persoonlijk blogje geschreven over mijn vijfde sessie EDMR. De laatste weken stonden weer in het teken van hoge pieken en diepe dalen. Dit maal heb ik voornamelijk lichamelijk veel gemerkt van de EMDR. Op zich geen  slecht teken, want de traumabehandeling doet iets met mij!

Uiteindelijk hebben wij na een slechte week besloten om de EMDR om de week plaats te laten vinden. Een wijs besluit, aangezien mijn opleiding inmiddels ook weer is begonnen. Toch vind ik het moeilijk om een stapje terug te doen. Ik wil hier zo snel mogelijk van af. Maar soms is het nodig om even een stapje terug te doen, zodat je daarna weer vooruit kunt!

Hier is weer een linkje te vinden naar mijn blogje over mijn ervaringen met EMDR!

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Twee weken ertussen is beter. Dan krijgt de trauma de kans beter los te laten. En jij even een dagje rust tussendoor.
| 21:07 |
Bij de instelling waar ik zit is het gebruikelijk dat er een week tussen de sessies zit. Om praktische redenen deed ik het iedere week. Maar ben nu wel blij met een weekje ertussen, want iedere week was echt wel erg pittig!
| 21:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen