×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn zieke vriend

Mijn zieke vriend


Ja heeyyy, ik heb zelf een zieke vriend gehad en dacht omdat ik nog steeds slecht ben in het verwerken ervan er over te schrijven als een soort boek. Helaas is mijn vriendin overleden aan de ziekte.

1. Mijn nieuwe klas

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.

Ja daar sta ik dan voor lokaal 007. Mijn eerste jaar op mijn nieuwe school. Hoe zou ik doen zodra ik binnenloop? Je eerste indruk moet natuurlijk wel goed zijn.. Hoop dat de 2 jongens uit het zelfde voetbal team als ik er wel al zijn. Ja dat klopt ik zit bij twee jongens uit mijn voetbal team in de klas. Maar toch zou ik ook andere vrienden willen maken. Nieuwe vrienden begrijp je? ' Kom je binnen? Ik ben mevrouw Zand ' een wat oudere vrouw haalt mij uit mijn gedachtes wanneer zij mij onderbreekt. Ik loop zenuwachtig achter haar aan. Ja Mike en Stijn zitten er al. gelukkig ik ga aan de tafel erbij zitten en luister naar onze nieuwe mentor mevrouw Zand. Terwijl onze mentor van alles uitlegt over ons rooster valt de deur een beetje open. Een lange jongen komt binnen lopen terwijl een wat jongere jongen in de deuropening onzeker staat toe te kijken naar de ander. ' Hey jullie zijn er al! jongens dit is Roman hij is hier om wat uit te leggen ' ze geeft hem een seintje dat ie kan beginnen. ' Ja waar kan ik beginnen, ik ben Roman 19 jaar ik ging hier eerst zelf naar school en nu wil mijn kleinere broertje hier ook heen, zoals jullie misschien weten Sam ' hij wenkt naar de jongen in de deuropening dat ie naar hem toe moet komen. ' Sam zit hier dus in de klas maar zit wel ergens mee. Sam is namelijk ziek hij heeft leukemie. Dat is een soort kanker ' even is het stil. Ik kijk die Sam aan wanneer onze blikken kruizen zet ik een klein lachje op. Leukemie? waar ken ik dat van...? ohja! achtste groepers huilen niet.


ik hoop dat mij dit in ieder geval helpt en het ook wel oké om te lezen is.
purelyme
Ik hoop echt dat erover schrijven je helpt. En natuurlijk kun je hierover bloggen op yoors, het is juist heel mooi en knap om erover te bloggen :)
07-07-2017 23:50
07-07-2017 23:50 • Reageer
Joyce de Boer
Schrijven is een super manier om dingen een plekje te geven! Ik lees graag meer!
07-07-2017 08:56
07-07-2017 08:56 • Reageer
The lyrics of my life
Mooi, ik lees graag meer
07-07-2017 00:11
07-07-2017 00:11 • Reageer
Lifestyle Blogster
Wat knap, dat je er zo over schrijft. Hoop dat het bijdraagt aan het verwerken ervan, heel veel sterkte!
06-07-2017 23:37
06-07-2017 23:37 • Reageer
Psychogirlfriend
mijn vriendin in het echt is eraan overleden bedoel ik. Alleen heb ons veranderd in jongens.
06-07-2017 23:36
06-07-2017 23:36 • Reageer