Wat als je facebook verwijderd?
26-11-2018 10:28
2 volgers , 1 antwoord
Afbeelding toevoegen
Ingrid Tips en meer
Heb jij besloten om jouw Facebookaccount te gaan verwijderen? Bedenk dan wel dat je waarschijnlijk op een of meer andere plekken online een account hebt, waar je met je Facebookaccount inlogt. Wijzig dat dus eerst. Ook als je twijfelt. Want mocht jouw Facebook account gehackt worden, kan men dus ook bij die andere accounts... Deel dit om ook anderen daarop te attenderen. Voor Yoorsleden die met hun Facebookaccount inloggen op Yoors en dat wilt veranderen: 1.) Ga naar menu; instellingen; wachtwoord; 2.) Klik op "reset wachtwoord"; 3.) Je wordt uitgelogd en ontvangt onmiddellijk een e-mail; 4.) Klik op de link in dat bericht; 5.) Type een wachtwoord in; 6.) Ter controle nog een keer dat wachtwoord; 7.) Dan kom je weer in het hoofdscherm. Log in met je e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft op Yoors dan niet meer met je Facebookaccount in te loggen. E-mailadres wijzigen? Zie dit artikel van Yoors-teamlid Lars: Bijgewerkt: 21-09-2018

#deletefacebook #facebook #letop
(Bewerkt ) •
23-03-2018 08:46
23-03-2018 08:46 • Vertalen  • 27 reacties

most-upvoted-posts
recent-posts