Mijn traject

Mijn traject


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

ik heb dit nog niet verteld in het voorstel stukje maar ik ben transgender. Ik ga van vrouw naar man.

Graag wil ik hierover bloggen en mijn ervaring delen met jullie. Ik vind het van me af schrijven/typen makkelijker dan om er over te praten, daarom is dit een goede oplossing voor mij. Ik ga dit verhaal in delen vertellen/schrijven. Ik ga beginnen bij het begin en dat is mijn jeugd.


Mijn jeugd

Ik was bijna 3 toen mijn broertje werd geboren. Zodra ik hem mocht zien zei ik tegen mijn ouders: ik krijg later ook een piemeltje. Ik vond andere dingen leuk dan de meeste meiden. Ik vond het leuk om "vies" te worden en ik wilde een jongen spelen in spelletjes. Ik speelde vooral met jongens omdat dat leuker was dan met meisjes. ik droeg ook altijd stoerdere kleren omdat ik meisjes kleren stom vond. Toen ik ongeveer 10 was heb ik oorbellen laten zetten omdat ik dat mooi vond. Toen ik na die afspraak thuis was, ging ik naar buiten om aan mijn vrienden te laten zien dat ik oorbellen had. Mijn vrienden zeiden toen: nu kan je geen jongen meer worden. Ik vond het niet leuk wat ze zeiden en het maakte me verdrietig. Ik zie tegen hun: jawel, want jongens kunnen ook oorbellen hebben!
to be continued ....Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hey!! Heel herkenbaar ;) als je es wil praten, stuur me gerust een prive berichtje! Peace dude
| 23:08 |
Thanks. Fijn dat ik bij je terecht kan :)
| 18:49 |
Geen probleem ;) wanneer je maar wilt
| 19:24 |
Heel fijn dat je hierover wil schrijven! Ik hoop dat je nu geen negatieve reacties meer krijgt in je omgeving! Wij zijn er in ieder geval altijd om je blogs te lezen en je te steunen! Kijk uit naar het vervolg!
| 11:05 |
Dank je wel :)
| 18:48 |
Heel goede blog, kan niet wachten op het vervolg
| 10:56 |
Dank je wel :)
| 18:46 |
Goede blog Quintijn ;)
| 10:49 |
thanks :)
| 18:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen