×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Recht uit het hart


Ik  besef nu meer dan ooit dat ik eenzaam ben. Op mij man na heb ik niemand . Geen goede vriendin of andere waar ik zomaar kan aankloppen. Begrijp mij niet verkeerd mijn man is geweldig alleen geen prater. Nu ik hele dagen thuis zit vanwege een verzwikte zie en hoor ik niemand. Tja waarheid is hart. Ik heb vele mensen die heel lief en bijv altijd wel een reactie plaatsen  op facebook of andere sociaal media.  Langs komen is er niet meer bij. Ze wonen te ver weg of hebben te druk. Familie is ook niet meer verplicht iets te ondernemen

 Groot woord trouwens familie. Hoor ik nog minder van dan andere bekende. 

Tja op dit soort momenten als je ziek thuis zit. Besef je hoe jou wereld echt is. 

Veel boeken lezen en tv kijken  dus. 

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts