×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
voorbij lopen..

voorbij lopen..


De drukke decembermaand

Het is druk. Een client van ons werd opgenomen in het ziekenhuis, dus ik werd opgeroepen om meer te werken. Hierna vele diensten gehad van collega's om te draaien. Ik stond deze maand erg weinig ingepland. Daarom mijn collega's maar gevraagd welke diensten zij konden missen. Ik ben namelijk een flexer. Een vaste teamflexer voor min. 20 uur. Ernaast nog een kerstpakkettenmiddag, en een diner met het team, familieleden en clienten. Erg leuk!


Dus ben even niet online gewest om te vertellen hoe het ging met het trouw zijn aan mijzelf en mijn emoties. Door de hectiek bang geweest om mijzelf te verliezen. Maar momenteel nu ik hier zo achter mijn laptop zit, besef ik dat ik weer overzicht heb. Dat ik mijzelf niet verloren heb, maar dat er situaties en omstandigheden zodanig waren geweest dat ik niet anders kon dan emotioneel reageren. Ik zal wat blogs schrijven wat er deze weken heeft afgespeeld. Veel leesplezier;)
Rudi
Heel goed, Rabje, als je in zo'n hectische tijden jezelf bent gebleven. :-)
20-12-2016 21:31
20-12-2016 21:31 • 1 reactie • Reageer
Rabje
Haha dank je wel!!
21-12-2016 12:14
21-12-2016 12:14 • 1 reactie • Reageer