Sorry ik was bezig met een artikel van de afgelopen race..

Sorry ik was bezig met een artikel van de afgelopen race..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Terwijl ik bezig was met het verslag van de afgelopen race, en het laatste filmpje toevoegde.. vond ''yoors'' het zo leuk om mij eruit te gooien, iemand tips om dit te voorkomen?! Het is nu al de 2e keer dat dit gebeurt, ben je 2 uur bezig met een artikel wordt je eruit gegooid doordat het vast loopt en mag je weer opnieuw beginnen. Zo vind ik het niet bepaald leuk meer om artikels te schrijven.. demotiverend ditBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Tussendoor opslaan...niet plaatsen...doe ik ook nadat het een paar keer mis ging bij mij
| 22:24 |
Ik maak alles eerst in Word...
| 21:09 |
Tussendoor je concept opslaan. Dat kan gewoon ...
| 21:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen