Sorry ik was bezig met een artikel van de afgelopen race..

Sorry ik was bezig met een artikel van de afgelopen race..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Terwijl ik bezig was met het verslag van de afgelopen race, en het laatste filmpje toevoegde.. vond ''yoors'' het zo leuk om mij eruit te gooien, iemand tips om dit te voorkomen?! Het is nu al de 2e keer dat dit gebeurt, ben je 2 uur bezig met een artikel wordt je eruit gegooid doordat het vast loopt en mag je weer opnieuw beginnen. Zo vind ik het niet bepaald leuk meer om artikels te schrijven.. demotiverend ditBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Tussendoor opslaan...niet plaatsen...doe ik ook nadat het een paar keer mis ging bij mij
| 22:24 |
Ik maak alles eerst in Word...
| 21:09 |
Tussendoor je concept opslaan. Dat kan gewoon ...
| 21:07 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen