Een uitgebreidere voorstelronde..

Een uitgebreidere voorstelronde..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nou ik ben Rachel, ik ben 18 jaar en woon in het midden van het land. Ik studeer in s'Hertogenbosch (bloem, groen en styling niveau 4 leerjaar 2). Ik heb 2 superleuke konijntjes (zie andere posts). Voor de rest ga ik vaak naar school waar ik graag bezig ben met bloemetjes en de natuur. Voor de rest ben ik echt een formule 1 freak (dit verwachten mensen niet direct bij mij). Verder ben ik echt een make-up gek (net als parfum, kleding en schoenen haha). Ik hoop zo een beetje een beeld te hebben gegeven van wie ik ben .. mocht u vragen hebben hoor ik het natuurlijk graag!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
leuk kennis te maken
| 15:19 |
Ik ben je gaan volgen! Ben benieuwd wat je allemaal gaat plaatsen.
| 13:57 |
Ik ben je gaan volgen!
| 21:52 |
Leuk om te lezen!
| 10:09 |
Leuk dat je je een beetje verder voorstelt!
| 19:05 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
auto leasen
auto leasen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen