×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Eindelijk weekend! :-)

Eindelijk weekend! :-)


Weekend!

Een hectische week achter de rug, althans de laatste 2 dagen..

Problemen met de auto (veer gesprongen onder de auto), ANWB, en Berger...je merkt het doordat de veer  over drempels of een zandweg rammelt aan die kant. "Een veer is overigens zo gewisseld, opkrikken, een 2e krik onder de draagarm, de schokdemper aan de bovenkant losmaken, en met de 2e krik laten zakken en je pakt de veer er zo tussenuit.....De medewerker van de ANWB lukte het niet in ieder geval.. De garage-medewerker had er vandaag ook moeite mee..Stond die auto ook nog in de zon..lastig voor de medewerker van de garage.. Na uren gelukt. tja zo'n veer daar staat gigantisch veel spanning op. Dus moet erg worden uitgetrokken. Dat viel kennelijk niet mee.

En dan wakker liggen hoe ik de leenauto weer naar de plaats van aflevering krijg en hoe ik terug kom..want de auto was nog niet klaar. Buurt afgestruind en iedereen weg, nou ja. bijna. Mijn overbuurvrouw gevraagd. Lastig voor mij altijd hulp vragen. Maar soms ontkom je er niet aan.

- vanmorgen vroeg : Ik dacht nog ..ik trek mijn sportkleding aan en ren naar de garage, die paar kilometer..Maar dat ging niet op wat de auto was niet klaar. Toen bedacht ik me dat ik naar mijn cliënt kon gaan om half negen. Die zou met plezier mij wel naar de Cantinelaan of straat willen brengen en later naar huis. Zo is die cliënt wel.

-Maar goed:  @@ !!

Cliënt was niet thuissssss.. ik kijken in de agenda..  ja.. verkeerde dag....  h a l l o  .....wakker? Ik wijdt het maar aan mijn vol hoofd van de afgelopen dagen. Dus die lieve buurvrouw :-)

Nou hebben we de auto klaar. Hij rammelt niet meer.. Nu weet ik zeker dat dit al zeker een jaar gespeeld heeft.. Ik meende dat het een rammelende uitlaat was. Kennelijk zat hij niet goed  vast. Die uitlaat is wel wat lek..Vaak gelast. We hebben het nu wel even gehad. Even naar een andere auto gekeken. 

 Trouwens, die leenauto was top! Een Renault Clio.. alles automatisch en alles digitaal. Vrij nieuw natuurlijk. Ik voelde me als een vis in het water in deze Clio..-
frieke
gelukkig zijn dan de problemen opgelost en kan je weer verder
03-06-2017 14:52
03-06-2017 14:52 • 1 reactie • Reageer
Rachél22
Ja inderdaad Dank je wel
04-06-2017 00:42
04-06-2017 00:42 • Reageer
Neance
Yeah! Het is je gelukt
02-06-2017 19:29
02-06-2017 19:29 • 1 reactie • Reageer
Rachél22
Jaaa! Dank je wel Neance!
02-06-2017 23:13
02-06-2017 23:13 • 1 reactie • Reageer