Zou er niet aan beginnen...

Zou er niet aan beginnen...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zou er niet aan beginnen ...

Ik geloof dat ik een paar vlogs terug riep..."ik begin er niet meer aan!".  De moestuintjes van de appie....., kuch afijn huidige status van mijn vensterbank in de keuken in als volgt...Ook Rashel had gezegd "nee mam heb er geen zin  meer in hoor", maar uiteindelijk staat beppie haar gek te planten en is reuze trots dat er al wat uit komt :D.Mijn keuken is dus gedoemd tot moestuintjes-vensterbank. Wat ik wel zeg, en daar houd ik mij ook aan, is dat niet weer zo'n bak koop voor die plantjes in te zetten. Dat hebben we toen wel gedaan en dat was een groot drama!!We wachten tot we ze kunnen over potten nu en dan kijken of het dit keer wel wat word ;). De vorige keer heb ik van alle plantjes die we hadden (compleet dus) 3 mini worteltjes uit "eigen tuin" gegeten hihih. Dus wij zijn weer benieuwd wat het deze keer gaat brengen en wat er uit gaat komen want er staan namen op sommige dat ik denk whuttttt??? hahaha.Doen jullie ook aan de moestuintjes-gate?.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hopelijk lukt het deze keer beter!
| 20:58 |
Ik heb hier een hele tas staan maar ben nog niet zo ver om ze "uit te pakken" Misschien bewaar ik ze nog even om te ruilen... hahaha
| 18:42 |
hahaahha wie weet
| 18:59 |
:-p
| 19:02 |
en toch deed je het
| 14:51 |
ja heb kids he haha dan ontkom je er bijna niet aan :D
| 18:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen