Ik stop met roken doe jij mee?

Ik stop met roken doe jij mee?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben sinds Zondag 13 maart getopt met roken doe jij ook mee. Want samen kunnen we echt stoppen en met steun van anderen, gaat het ook jou lukken om te stopen met roken. Wat kun je doen? like mijn Facebook pagina stoppen met roken! Deze pagina is al jaren een succes!! Hier geef ik tips en kun je mijn stoppen-met-roken-dagboek volgen. Waar ik iedere dag een video op de Facebook-pagina plaats om jou te helpen. Ook jij kunt een video dagboek maken en plaatsen op de Facebook-pagina. Dit kan gewoon via de camera van je laptop of mobiel, jouw stoppoging filmen is leuk en het helpt ook anderen om te stoppen met roken. Daarnaast kun je zo ook iedere dag terug kijken wat je hebt bereikt en kunnen anderen jou er doorheen helpen met bijvoorbeeld een leuke reactie, zodat je weet dat je er niet alleen voor staat.

Wat gaan we nog meer doen? Over 2 weken gaan we samen een gestopt-met-roken-wandeling maken door het mooiste natuurgebied van Brabant: de Loonse en Drunense duinen! Wil je alvast een voorproefje bekijken van dit mooie natuurgebied? klik dan hier! Tijdens de wandeling gaan we samen genieten van de natuur en kunnen we onder het genot van een kopje thee of koffie en een lekkere biologische lekkernij, gezellig een praatje maken. Door middel van deze wandeling kun je even heerlijk genieten van de natuur en krijg je ook veel zuurstof binnen die je door het roken wat minder hebt binnen gekregen. Na 2 dagen gestopt te zijn met roken, ruik je al beter en dat merk je ook echt, dus meld je nu voor de wandeling!! Dat kan hier of via de mail raitnesseem@outlook.com Je naam en telefoon is voldoende. Je nummer wordt niet gebruikt voor rare dingen, puur voor het geval er iets gebeurt tijdens de wandeling of als je de plek niet kunt vinden. Mocht je jouw telefoonnummer niet willen geven, is dat ook prima. De wandeling vind plaats op zaterdag 26 maart van 13:00 tot 16:00.

Rook jij en wil jij nu ook echt stoppen? doe dan nu mee en volg mijn video-dagboek! op Facebook en om elkaar nog beter te helpen is er een Stoppen met roken whatsapp groep

Zo werkt het
Stap 1: Zet mijn nummer 06-59459811 in je telefoon onder de naam 'stoppen met roken'

Stap 2: Stuur de tekst 'stoppen met roken' in een whatsappje naar dit nummer

Stap 3: Profit?

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
A.s zaterdag van 13:00 tot 16:00 is het zover dan vind de eerste Gestopt met roken wandeling plaats
in nationaal park de loonse en drunense duinen wil jij nog mee doen meld je dan nu aan via goo.gl/UxsWNi of via raitnesseem@outlook.com het belooft een leuke dag te worden gezellig wandelen en daarna een lekker bakje koffie/thee en een heerlijk biologische traktatie.
| 13:20 |
ben al gestopt 18 jaar geleden van de ene op andere dag en gaat nog steeds goed
| 11:40 |
Nou mooi misschien vind je het dan leuk om mee te doen met de gestopt met roken wandeling zaterdag 26 maart
aanmelden kan via www.facebook.com/events/1738899396344597/
| 12:57 |
Ik heb nog nooit gerookt, dus ik doe niet mee. Wens je wel veel succes!
| 11:07 |
Veel succes, maar ik doe absoluut niet mee!
| 00:14 |
Heel veel succes, ik rook niet.
| 23:46 |
Mooi initiatief, maar sta er (nu) nog niet achter. Zwak excuus hé, maar is wel waar. Moeilijke dag dit jaar komt er de komende week weer aan en dan zie ik wel weer verder.... Ik wens je veel succes en ga zeker een kijkje nemen op je fb account.
| 22:28 |
Bedenk wel dat smoesjes niet gaan werken ook ik hielt me zelf voor de gek en het is nu of nooit doe je het nu niet dan gebeurt het nooit ik had ook steeds smoesjes maar daar doe ik nu niet meer aan ik ga er voor en ook jij kunt dat maar ik dwing niemand er toe op om te stopen maar weet wel dat je het zo alleen maar moeilijker maakt voor je zelf want ook voor mij komt het stopen nu slecht uit maar ja zo kan ik ieder keer wel een smoes verzinnen om het uit te stellen en weet dat je het niet alleen hoeft te doen.
| 23:12 |
Dat is waar...
| 13:43 |
Whoop. Heel veel succes. Gelukkig rook ik al jaren niet meer.
| 20:01 |
Mooi zo dan wil je vast wel mee doen met gestopt met roken wandeling.
| 20:04 |
Haha. Nee. Die afspraak kan ik niet maken omdat ik ziek ben. Ik heb chronische lyme en weet niet hoe ik me morgen voel, laat staan over twee weken.
| 20:10 |
Oké ik snap het.
| 20:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen