Ben ik verliefd op de leerkracht van mijn kind?

Ben ik verliefd op de leerkracht van mijn kind?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De leerkracht van mijn kind is een spontane sociale leukogende man met een zeer vlotte babbel. Met plezier loop ik de klas binnen. Soms durf ik juist niet dan gluur ik alleen gauw naar binnen en stuur ik mijn kind de klas in. Ik wil niet nog verliefder worden.

Maar sindskort praat hij constant met een andere moeder. Ze staan dan vrij dicht op elkaar. Het gaat niet over koetjes en kalfjes het zijn inhoudelijke gesprekken. Jammer. Zij is veel mooier en jonger dan mij. Al een paar dagen gaat het zo. Op het schoolplein, in de gang, in de klas. Er is vast iets gaande tussen hen. Ik hoopte juist dat er iets zou ontstaan tussen mij en de leerkracht niet tussen haar en 'deze meester'. Uiteraard wil ik geen relatie, hij is getrouwd, maar gewoon een soort speciale band. Een twinkeling in die helderblauwe ogen als hij mij ziet, een extra brede glimlach.

Ik ga het komende tijd in de gaten houden, het moet vast meer ouders opvallen. Hallo meester, er zijn nog meer ouders die een praatje willen maken hoor. Deze moeder slokt nu alle tijd op constant. Ga lekker op elkaars facebook zitten, dan valt het niet zo op.

Toen ik net nieuw op school kwam, of eigenlijk mijn kind, gaf hij mij nogal eens complimenten. Maar dat is afgezwakt. Waarvoor doe ik dan nog moeite om mijn make-up er perfect uit te laten zien voor een oudergesprek. Ik ben toch kennelijk 'oud nieuws'. Er zijn wel meer moeders beterogend dan mij. Wat haalde ik me wel niet in mijn hoofd zeg. Waarschijnlijk was hij zo complimenteus om me welkom te heten op school niet omdat hij er bijbedoelingen bij heeft.

Gelukkig zijn er geen bijbedoelingen, het zou allemaal maar wat lastig en ingewikkeld worden. Toch is het jammer dat hij aan mij niet zoveel aandacht besteedt als aan die 'mooie moeder'. Als ik iets zeg blijft hij maar kort staan, als zij haar mond opentrekt gaat hij geïnteresseerd tegen de muur aanleunen. Ik moet accepteren dat ik nooit een streepje voor zal hebben bij hem. Ondertussen zwijmel ik verder. Zucht...

Update: ik zwijmel niet meer. Hij geeft die moeder wel heel erg veel aandacht. Vind hem een beetje te amicaal. Niet professioneel. Vind hem denk ik niet echt leuk, het is projectie. Ik ga voortaan heel zakelijk doen.

Dit verhaal is fictief, toch?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fantaseer er maar lekker op los, zolang je er maar vanaf blijft...;)
| 13:25 |
Hij is op een andere school gaan werken :)
| 11:48 |
Ach een crush zo nu en dan mag toch best wel eens een keer;)
| 16:45 |
Ja gewoon een beetje fantaseren.
| 11:48 |
gelukkig is het fictief en werd er ingezien dat zo'n man de aandacht niet verdient
| 13:08 |
Nee hoor was niet fictief haha
| 11:49 |
Gelukkig dat het fictief is:)
| 01:26 |
Niet fictief helaas haha
| 11:49 |
Maar gelukkig toch verleden tijd, want je hebt inmiddels een vriend die veel leuker is dan 'mees'.😄
| 14:30 |
Natuurlijk is het vast fictief, voor een deel toch zeker...?
| 23:07 |
Nee helemaal non fictie.
| 11:49 |
of niet. natuurlijk he?
| 23:05 |
hahah dankje voor je reactie. Het was nonfictief.
| 11:50 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen