Mislukte Date Was Hij Een Autist Of Ik Gewoon Niks?

Mislukte Date Was Hij Een Autist Of Ik Gewoon Niks?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoi Peter,

Ik heb echt een hele nare ervaring achter de rug met iemand van een datingsite. Hij kwam 5 keer naar me toe en ik ook naar hem. Strand, park, stad, rondleiding gegeven alles hebben we gedaan. Maar toen brak de zomervakantie aan en toen kwam ie niet meer! Toen had meneer ineens geen tijd.
Toen zei ik: ik heb je al 5 weken niet gezien!
Hij zei: is het al 5 weken? Wat gaat de tijd hard. Ik ben druk bezig mijn baan op te zeggen en daarna heb ik meer tijd als ik voor mezelf begin.

Peter, ik vind dat je reinste lulkoek. Je gaat toch niet een vrouw laten wachten tot jij een keertje klaar bent om je baan op te zeggen????

In het begin... toen kon ie me wel vaker zien weetje, toen kon ie wel langskomen. En ineens was hetwekenlang niet meer nodig.

En toen begon ik al kwaad te worden. Ik voelde me al verwaarloosd en met vraagtekens van ..istie wel echt single?... toen heb ik een hele boze whatsapp opgesteld... niet opgestuurd... en toen brak het weekend aan en toen ..toen zag ik dat ie geen whatsapp naar me had gestuurd... terwijl hij nooit belt dus whatsapp is voor mij heel belangrijk, en toen ben ik kwaad geworden... heb een hele pittige whatsapp opgesteld en dat viel niet in goede aarde en hij ging zich niet verdedigen zei hij en nu is het gewoon over...

het was niet van "oh schatje je bent boos, weet je wat... dit weekend gaan we elkaar zien en dan gaan we het wel ff uitspreken met elkaar", nee, het was meteen van "ja je hebt gelijk ik heb er weinig tijd in gestoken ik hoop dat je iemand vindt die je wat meer tijd kan geven, doei.. dat was het ... ik was zo kwaad...

Ik heb er nog een paar mails achteraan gestuurd met beledigingen, maar daarna heb ik ook spijt betuigd en uitgelegd waarom ik zo kwaad was, waarom ik zo gefrustreerd was.

ik heb voorgesteld: laten we elkaar zien ...want ik wist dat ie dit weekend vrij is en dat heeft ie van tafel geveegd wou ie niet, hij is er niet aan toe want bepaalde opmerkingen hebben hem diep geraakt..

Dan denk ik: weet je wat mij diep heeft geraakt? Dat hij in het begin wel langs kon komen maar me later ineens compleet links laten liggen. Aan af en toe wat lieve woorden op whatsapp heb ik niks!

Ik vroeg: "zie je me als je vriendin? Ja zei hij"

Ik vind het echt vreselijk, maar het was wel een saaie man maar ja ik dacht: je kan niet alles hebben weet je. De basis is goed hij is lief en niet al te knap dus die raak ik ook niet al te snel kwijt, maar heb toch weer een hele rare vent getroffen helaas. Het heeft me echt heel erg gekwetst het feit dat ie rustig 6 weken voorbij liet gaan en totaal niet met een concreet voorstel kwam om mij te zien waardoor ik niet iets had om naar toe te leven, niets in het vooruitzicht had.

En dan vind ie het ook nog raar dat zijn vorige vriendin boos werd. Dan denk ik: zie je je moet altijd twee kanten horen van een verhaal. Nu heb ik zelf ervaren hoe hij met een vrouw omgaat en dat je dan ook inderdaad boos wordt. Hij zegt alleen maar ik ga mijn kind halen ...ik heb mijn kind weggebracht maar hij zegt niet:

schatje zullen we elkaar het weekend zien ofzo. Helemaal niks!

Mijn voorstel voor een dagtochtje Engeland heeft ie meteen van tafel geveegd. Hij reageerde meteen met: dat weekend heb ik de kinderen. Niet eens van: oh dat weekend heb ik de kinderen ...maar ik ga kijken wat ik kan regelen

Zijn zoontje kon ook naar zijn ouders zodat het mogelijk was om met mij naar engeland te gaan, het was een dagtochtje en ik zou betalen.

Dat gaat allemaal opkroppen. Ik heb veel geduld, maar op een gegeven moment is het klap op klap op klap en dan wordt je hartstikke boos. Want dan is het net alsof je met een getrouwde vent bent.  Getrouwd met zijn werk en getrouwd met zijn zoontje kennelijk. Het slaat helemaal nergens op. Ga dan niet met je reet op een datingsite staan als je je relatie niet kan onderhouden weet je enne...

Weet je Peter, je voelt je verschrikkelijk aan het lijntje gehouden. Ik heb dit nog nooit meegemaakt met een man. Nog nooit meegemaakt dat een man 6 weken voorbij liet gaan om me weer te zien en dat je niet eens een datum in het vooruitzicht hebt.

Helemaal niks, echt een ramp gewoon het was echt een muizig klein mannetje en dan denk je: okee hij is niet knap dus hij zal wel zuinig op me zijn. Nou dus niet he Peter.

Ik heb geen zin om steeds te vragen: schatje wanneer zie ik je weer en dan vervolgens de deksel op mijn neus te krijgen van "nee, ik heb de kinderen dat weekend"

hij zei ook nog kinderen terwijl eentje daarvan al lang en breed volwassen is, zegt ie: kinderen. Het slaat helemaal nergens op. Ik had spijt dat ik tekeer was gegaan, maar soms heb ik ook geen spijt want iemand moest hem dit een keer zeggen.

Het was gewoon kansloos. Het was waardeloos. Ik dacht dat het goud was wat er blonk maar dat was helemaal niet zo.

Hij rijdt een nissan en iedere keer als ik zo'n auto zie moet ik aan hem denken daar baal ik wel een beet je van.

Jemig hij is 52 jaar, ik dacht: die weet wel hoe die met een vrouw om moet gaan.

Hoe had hij het gevonden als een vriendje zo met zijn dochters om zou gaan?

Peter ik heb me zwaar vergist, echt zwaar vergist en dan kan het wel leuk zijn als je met een elkaar een afspraak hebt, maar het moet ook leuk zijn als je elkaar niet ziet en je moet ook vooral weten waar je aan toe bent en wanneer je die persoon weer gaat zien. Maar hij is een man die laat een vrouw wachten, wachten, wachten , wachten tot hij een keertje zin heeft.

Maar o wee als jij naar hem snakt nou dan heeft ie de kinderen en dan heeft ie weer dit of weer dat .

Hij zei een keer: ja ik hoop je binnenkort te zien

What the f*ck hopen? ??? dat is toch een kwestie van een datum prikken?

Het was gewoon een en al irritatie gewoon en zodanig en dat ik echt fantaseer dat ie dan bij me kwam en dat ik hem dan zou wurgen.

Zegt ie tegen me op whatsapp: gaat het wel goed met je?

Dan denk ik: wat denk je zelluf klootviool?

Ik ben gek geworden op een man die ik nooit zie, die nooit aangeeft wanneer ie me wilt zien en dan kom je ff doodleuk heel droog vragen: gaat het wel goed met je?

Maah.. het is zo'n dooie pier die nooit aangeeft wanneer ie me wilt zien

maar weet je Peter ik heb hem niet beledigd op dingen waar ie niets aan kan doen alleen op dingen waar hij wel wat aan kan doen. Maar die moeite neemt ie niet!

Ik hoor graag jouw mening Peter. Ben ik fout geweest door te keer te gaan omdat ik niks in het vooruitzicht had of had ik moeten wachten wachten wachten?

Wat willen mannen nou ik snap er geen reet van. Als ik nu een man zie staat een man voor mij gelijk aan pijn.

Ik moet nu weer opnieuw beginnen met weer een nieuwe vent en weer afwachten hoe die dan weer in elkaar steekt en wat voor onhebbelijkheden en eigenaardigheden die weer heeft.

Het is zo vermoeiend joh

.

Ik blijf voorlopig maar ff singleBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit was niet jouw eigen ervaring, toch? Eerder die van een vriendin die altijd aan foute mannen blijft hangen.
| 06:34 |
Dit is helaas mijn eigen ervaring :)
| 17:17 |
Dan is dat beslist heel lang geleden en heb je van die ervaring geleerd, want je maakt op mij de indruk een bijzonder verstandige vrouw te zijn, die zich niet in de luren laat leggen door foute mannen.😄
| 17:58 |
Anders benaderen zou geen kwaad kunnen natuurlijk
Peet, wanneer heb je de kids en k zou het fijn vinden jou weer eens te zien, enig idee wanneer je  kunt en wilt?
Woont deze persoon in jouw buurt, moet hij de weekends soms werken
is het een man met aan zware rugzak of wat dan ook
daar hoor ik je niet over
Zelf kende ik hier op yoors een kleine man, ook Peter... die ging weer heel veel te snel ..
was al samenwonen in gedachte voor hij mij had ontmoet
er is veel verschil.. maar erg belangrijk..hoe jij bent ..trek je iemand aan.
Dus wil je weer een man...zorg dan zelf  te zijn  wat je in de ander zoekt en t gaat stukken makkelijker..
je trekt zo iemand zonder zoeken aan, spontaan..sterkte
| 10:40 |
Deze man was gewoon te laf om toe te geven dat hij het na 5 dates wel welletjes vond.
Deze persoon woonde in een andere stad en had zeker een rugzak.

Ja mannen die te gretig zijn dat is ook weer te veel van het goede.
| 19:53 |
Volgens mij zoek jij een beetje te hard naar de liefde. Mannen schrikken daar van terug. Vinden het claimen en doodeng.
| 22:35 |
Dank je voor je reactie :)
Er zijn ook mannen die hard zoeken naar liefde en als die dan een vrouw tegenkomen die ook hard zoekt naar liefde, dan kan het toch klikken hoor :) Uiteraard komen er vele factoren bij kijken.
| 20:44 |
Dat is zo.
| 20:48 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen