Cupje In De Schede #Menstruatiecup #Besteld

Cupje In De Schede #Menstruatiecup #Besteld


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al sinds maart dit jaar ben ik aan het beslissen over:

  • Welk soort menstruatiecup
  • Van welke site
  • Welke maat
  • Wat voor soort cervix ik heb

Waterfles
Ik wilde niet een onbetrouwbare site, en ik zat zwaar in dubio over welke maat en soort ik moest nemen. Er zijn er zoveel ! Heen en weer gemail met de site waarvan ik het wou bestellen maakte me er ook niet zeker over. Of ik sterke bekkenbodemspieren heb? Geen idee? Hoe kom je daar achter dan? Proberen om een volle waterfles in de vagina te klemmen ofzo?

Prullenbakje
Uiteindelijk heb ik maar de knoop doorgehakt want ik wil gewoon van de tampons en het maandverband af. Iemand op Yoors schreef dat als zij bij mensen is die geen prullenbakje in de wc hebben ze dat niet fijn vindt omdat ze dan haar tampon in de keuken moet wegdoen.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook geen prullenbakje heb staan. Niet in de badkamer en ook niet in de wc. Ik heb er soms eentje in de slaapkamer, maar jee je mag die dingen wel regelmatig met een sopje uitspoelen dan zeg. Niet fris als het zich ophoopt. Dan liever diep wegmoffelen in de gewone huisvuilzak. Daar ben ik hopelijk ook vanaf als mijn cupje er is.

Type
Ik heb uiteindelijk een Yuuki cup besteld omdat de site me betrouwbaar lijkt en ik een zacht cupje wil en geen harde. Ik zal verslag doen van de ontvangst, er een foto van maken en verslag doen van mijn gestuntel. Ik hoop zo dat het goed bevalt, dan ben ik echt een happy camper. Weer een kostenbesparing en een goede daad voor mijn welzijn. En ook dus superpraktisch. Niet meer steeds een doosje tampons halen. Ik zal deze blog een follow-up geven met mijn nieuwe bevindingen. Stay tuned.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben helemaal fan!! Veel plezier me je cup!
Ik lees graag je ervaringen.

Mijn blog hierover kan je lezen op yoo.rs/liesbet.selleslags/blog/ecologische-duurzame-menstruatieproducten-1518534475.html?Ysid=25350
| 19:37 |
Ik gebruik de OrganiCup nu sinds 3 maanden, het is nog flink lastig om dat ding goed open erin te krijgen haha. En dan is het ook nog de vraag of hij goed geopend is... Maar op zich wel fijn dat je 'm de hele dag in kunt houden en dat je het 'voelt' als ie vol is
| 21:40 |
Vond t verschrikkelijk. Ging 1 cyclus goed. De keren erna... lekte ik er gewoon langs. T hoeft maar iets scheef te zitten. Nee ,ging nog niet erg zeker de deur uit.
| 19:34 |
Is het uiteindelijk wel bevallen?
Niks in de post vandaag, hopelijk morgen.
| 20:04 |
Die van mij ligt al op de vuilnisbelt. Ik gebruik weer gewoon de tampons en maandverband.
| 21:51 |
Heb er ook al eens over zitten denken, maar twijfel nog steeds.
Ben benieuwd hoe het je bevalt.
| 19:28 |
toen ze net uitkwamen eens gekocht en ik kreeg ze niet goed erin gevolg liep erlangs.. maar was jong en misschien zijn die dingen flink verbeterd? ik kreeg t er niet zonder bloedbad te creeren uit ook.. dus ben benieuwd :)
| 07:46 |
Ik ben echt benieuwd naar hoe je dit bevalt, want om een of andere reden zou dit echt mijn laatste keuze ooit zijn!
| 02:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen