De Narcist Tegenkomen En Dan Deze 10 Dingen Denken

De Narcist Tegenkomen En Dan Deze 10 Dingen Denken


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Ik kwam mijn ex-narc tegen. Ik voelde er niets bij, geen schrik, geen angst, geen woede. Gewoon beleefd een praatje staan maken. De zon scheen en de lucht was blauw, ik ben gelukkig al jaren een narcistloze vrouw. Heb het gesprek na een tijdje afgekapt en heb de narc trots de rug toegekeerd. Er is geen plek meer in mijn leven voor zo'n misbaksel.

De Narc tegenkomen en dan deze 10 dingen denken:

 1. Jaja, doe maar lekker jolig, spontaan, goedlachs en quasi-charmant ik weet wat voor etter je eigenlijk bent
 2. Wat denk je wel niet, mij uitnodigen bij je thuis... voor geen goud ga ik weer in die kooi zitten of op dat hamsterwiel-naar-de-hel rennen
 3. Wat een strekenporum en geniepige oogjes heb je toch
 4. Ik voel echt niks meer voor jou, godzijdank. Je bent nooit mijn type geweest
 5. Wat ben je toch een sneu figuur en te lui om te werken ook
 6. Probeer je me nou echt weer te versieren terwijl er zoveel vervelende dingen zijn gebeurd
 7. Het komt geestelijk nooit meer goed met jou. Ik sta met een patient te praten
 8. Alles wat je zegt zal wel weer een leugen zijn of een halve waarheid
 9. Je bent gewoon weer uit op wat je van me gedaan kunt krijgen, het gaat je echt niet om wie ik ben
 10. Niemand houdt het met jou uit. Je doet leuk en interessant, maar dat ben je niet. Walgelijk stuk vreten
help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel goed dat van hem los bent gekomen. 
| 18:25 |
Daar zit herkenning in 
| 23:37 |
Jij bent genezen en een narcist geef je het beste lik op stuk door hem duidelijk te maken dat je beter af bent zonder hem, kan ie echt niet tegen.Ik kijk al uit naar de dag dat ik die van mij nooit meer hoef tegen te komen of eens goed kan op zijn plaats zetten , tegen dat hij geen ouderlijk gezag meer kan/mag uitoefenen dus en ons zoontje acht jaar ouder en meerderjarig is.  
| 16:58 |
Is dacht meteen aan een liedje van Jasperina de Jong: je mag hem hebben 
| 19:18 |
4,klopt niet helemaal want hij is je ex nu maar was ooit je aan
| 15:47 |
klopt wel want hij was nooit mijn type, dat komt wel eens voor dat je
een relatie aangaat met iemand die eigenlijk je type niet eens is
Narcisten manipuleren je eenvoudig in een relatie
| 15:54 |
zelfs al voor je iets met ze hebt?
| 16:06 |
yes ! ze lokken je in hun hol
| 19:12 |
Ziet nu soort captian caveman scene voor zich..
| 19:38 |
Alleen nummer 9 lijkt mij genoeg. Ik zou er niet mee praten. 
| 15:29 |
Je hebt gelijk hoor, dat is hij niet waard.
Ik koos voor een babbeltje omdat we niet ver van elkaar wonen. Hij heeft echter totaal geen invloed meer. Ik heb al jaren een andere vriend en ik vind dit iets beter dan elkaar ontwijken/ontlopen/negeren. Ik zie hem als een patient.
Maar dat is heel persoonlijk.
| 15:35 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen