Een Aantrekkelijke Mannenstem Hebben Is Een Pluspunt

Een Aantrekkelijke Mannenstem Hebben Is Een Pluspunt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vocal attractiveness. Het is een woord wat ik nog niet eerder had gehoord. Vocale aantrekkelijkheid. Ik ben gezegend met een mooie stem al zeg ik het zelf. Niet te hoog, niet te laag. Sexy, vrouwelijk, warm, sensueel precies goed. Heb dit ook van anderen gehoord.

Ooit ging ik daten met een man en had ik hem eerst aan de telefoon.... ik dacht: wauw wat een heerlijke stem. En accent speelt ook een rol. Hij had een prachtig Noord-Limburgs accent, in combinatie met een zwaar stemgeluid. Prachtig. Oud burgemeester Ivo Opstelten ligt vocaal ook prettig in het gehoor. Maar aantrekkelijk vind ik het niet, want te oud en ietwat bekakt.
In Amerika schijnt men in films een zwak te hebben voor een diepe stem met een brits accent. En wie kent niet James Earl Jones met z'n 'this is CNN' tevens de stemacteur voor Mufasa (The Lion King).

Kortom 'a deep voice' doet vrouwen smelten. Sommigen prefereren een minder knappe man met een mooie stem boven een knappe man met een minder mooie stem. Denk dan bij het laatste aan David Beckham. Ik vind het wel meevallen, maar velen vinden zijn stem een tegenvaller.

Het gekke is, toen ik mijn huidige vriend voor het eerst aan de lijn had viel zijn stem me niet op. Pas toen hij naast me lag en ik hem niet aankeek, hoorde ik dat het ietwat hees is en dat het vreselijk mooi klinkt. Ik werd op dat moment niet afgeleid door het visuele. Ik adviseerde hem zelfs om voice overs te gaan doen. Echter dat is een moeilijke markt. Men gebruikt vooral bekende acteurs daarvoor.

Ben in ieder geval heel blij met zijn stem. Toen ik laatst een ex tegen kwam dacht ik: ha! mijn huidige vlam heeft een veel mooiere stem dan jij. Het is toch iets wat je jaren moet aanhoren dus ik ben er heel blij mee. Ik zal het niet zo snel uitmaken, want waar tref ik een man met zo'n stem. Hij staat qua stem op nummer 1 van alle mannen die ooit mijn pad kruisten.

Heb een buurman gehad met een hoge stem en het was lachwekkend. De arme man kon er niks aan doen en had er zelf misschien ook geen moeite mee. Mannen die er wel moeite mee hebben kunnen naar een logopedist.

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
stemmen, niet echt heel belangrijk, maar wel meegenomen. Mijn man (sinds 10 weken 😊) heeft een prachtige lage stem, heerlijk!
| 12:11 |
Leuk blog en zeker herkenbaar! Ik ben nu wel heel benieuwd naar die zwoele stem van jou! 😂 Ook mijn vriend is gezegend met een aantrekkelijke stem. In het verleden heeft hij zelfs ook radio gemaakt. Ik heb een nichtje die als kwik, kwek of kwak praat...het zou je eigen kind zijn! Lijkt me lastig om daar aan te wennen, al zal het iets tijdelijks zijn. 
| 10:23 |
Gelukkig is mijn man knap (ja, nog steeds, hoewel nu grijsharig) lang (3cm gekrompen, maar nog steeds zijn bijnaam 'Tallboy' eer aandoend).
Maar zijn stem is kampioen: diep en welluidend. Hij kan, zelfs zonder microfoon,  een grote, volle zaal of kerk moeiteloos toespreken, zonder te schreeuwen. Hij kan, indien nodig ook bulderen (een jongen die laatst in de bus zijn benen zodanig uitstrekte, dat een oudere dame bijna onderuit ging, kreeg er op volle sterkte van langs)
Het allermooiste vind ik dat zijn Arubaanse accent (ondanks een halve eeuw op Curacao) voor geen milimeter is gesleten.😄
| 19:05 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen