Een Toxische Relatie Met Een Narcist #Narcisme

Een Toxische Relatie Met Een Narcist #Narcisme


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Ik ben zo voor de gek gehouden. Het leek alsof je van me hield, maar dat was niet zo. We leken zo'n goede match, 2 handen op 1 buik, maar dat was niet het geval. Alles was geacteerd en je wist me goed te spiegelen waardoor ik dacht dat we voor altijd bij elkaar hoorden.

Manipulator
De relatie begon met leugens, met intimidatie, maar die wuifde ik gauw weg, omdat je charme de overhand kreeg bij mij en ik bovendien snakte naar een man, dat maakte mij een goede gewillige prooi. Voordat ik wist wat er speelde zat ik er al te diep in. Gelukkig vond ik de kracht om de regie weer terug te nemen en verwijderde ik je uit mijn leven.

Eigen gewin
Je was alleen maar lief en belangstellend zolang er wat uit het contact te halen viel voor je (sex of geld). Zodra je merkte dat dat definitief niet meer het geval zou zijn maakte je je uit de voeten.

Narcist
Het ging je dus nooit om mijn persoonlijkheid, mijn ziel en geest. Maar ik neem het je niet meer kwalijk. Mijn boosheid is allang weggetrokken. Je bent ziek. Een volwassen kleuter, continu op zoek naar behoeftebevrediging. Onzin verkondigend. Je hebt het zelf echter totaal niet door. Wat je al helemaal niet door hebt, is dat anderen je door hebben.
Alles ligt altijd aan een ander. Zelfreflectie is je vreemd.

Niet te redden
Ik heb te intens en te langdurig liefdesverdriet gevoeld. Het was meer angst dan dat het om jou ging. Want jij bent zoals je je gedraagt en denkt, een kansloos figuur.

Eind goed, al goed
Nu heb ik een (h)eerlijke man, met een heerlijk karakter. Zo lief, zorgzaam, vol empathie, begripvol en inlevend. En bovenal... geestelijk gezond en beschaafd. Iemand die me vleugels geeft in plaats van verdriet. Een baken van rust. Allemaal dingen die jij ontbeert.

De voordelen van het beeindigen van een toxische relatie met een toxisch iemand:

 • geen slapeloosheid meer
 • geen stress en verdriet
 • geen geestelijke schade meer en kans lopen op post traumatische stress
 • geen 'constant op je hoede zijn'
 • geen emotionele pijn meer en (geestelijke) mishandeling
 • geen verlies van tijd aan iemand die het niet waard is
 • de weg wordt vrijgemaakt voor een gezonde relatie met een beter iemand, alhoewel sommigen nooit meer iemand willen (uit angst)

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zelf een hele erge mee moeten maken jammer genoeg, extreem destructief en psychopaat etc. etc. al 23 jaar nu in de TBS kliniek hij
Goed dat je voor jezelf toen koos, duidelijk verwoord ook
| 22:29 |
Zooo hee, tbs dan was dat idd een psycho pfffff ben je goed uitgekomen (hoop ik)
| 23:39 |
tja, k woog toen nog maar 26 kg en was 1 en al trauma en t huis bleek ook totaal gestript- stalking 2 jaar-16 rechtszaken en toen was hij uit de buurt. 
ja  je komt er uiteindelijk geestelijk heel wat sterker en rijker  doorheen ..wel een hele klus
| 13:14 |
Respect voor jou als strijder
| 21:35 |
dank je ..lief 😘
| 21:52 |
Wauw, alsof ik het heb geschreven. Jij slaat spijkers met koppen. Prachtig verwoord en God zij dank ben je eruit gestapt. Dat vergd ongelooflijk veel moed. Bedankt voor je fijne woorden.😊
| 09:27 |
Ik heb nog meer artikelen over dit onderwerp. Mieke is er altijd als de kippen bij om ze te lezen 😄
| 20:48 |
Mooi geschreven weer.
| 21:47 |
hartelijk dank
| 20:52 |
Kort maar bondig. Eind goed al goed is er bij mij nog niet bij, wel blij voor je. 
| 21:01 |
Dat komt bij jou hopelijk ook nog wel.
Dankje voor je reactie weer 😊
| 20:49 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen