Een Vagina Als een Windtunnel #menstruatiecup #Minimalisme

Een Vagina Als een Windtunnel #menstruatiecup #Minimalisme


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik had beloofd dat ik terug zou komen op het onderwerp menstruatiecup. Zie onderstaand blog.

Ik heb de cup besteld en netjes ontvangen. Toen ik het doosje opendeed dacht ik: damn, die is groot. Het is de Soft Yuuki cup maat 2. Wat ik groot acht kan een ander vinden meevallen. Dus niet denken dat maat 2 groot is. Nu ik er weer naar kijk, na een hele tijd, valt het eigenlijk wel mee. Er zit een mooie groene opbergbeker bij.

Leek onmogelijk, maar toch er in weten te frotten, maar heb het niet goed getest want het beviel me niet. Ik had het idee dat ik met een open eendebek in liep en dat ik er een schede als een windtunnel van krijg. Heb geen zin in een opgerekte vagina. Waarschijnlijk dikke onzin, want de spieren zijn sterk genoeg daar om niet te wijken door een zacht siliconencupje.

Het principe, het idee, het groene en het besparende achter de cup vind ik allemaal super. Ik wil toch echt wel van de tampons en maandverband af en deze drastisch minimaliseren. Weg met wegwerp!
Wellicht dat ik er eentje bestel die kleiner is. De cup zat zeker niet vervelend. Ik wil me ook verdiepen in de menstruatiespons. Ik weet dat prostituees die gebruiken. Het vormt zich naar het lichaam en dat lijkt me nog prettiger.

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik was heel benieuwd hoe het zou bevallen. Jammer dat het tegenviel. Of moet ik zeggen jammer dat je tegenwind had?
| 21:01 |
hahahahah lolll Ik heb het maar 1 x uitgeprobeerd. Te kort om er echt nega of posi over te zijn.
| 23:47 |
Oh super, ik ben helemaal fan van de cup & schreef er onlangs een blog over.
yoo.rs/liesbet.selleslags/blog/ecologische-duurzame-menstruatieproducten-1518534475.html?Ysid=25350

Veel plezier met je cup!
| 19:35 |
Mooi ! Ik heb het te kort gebruikt ik ga wasbare tampons uitproberen n.a.v. een blog van gwdminimalism.
| 23:48 |
Zo blij dat ik dat niet meer nodig heb haha en ik zal eerlijk bekennen dat ik bij de eerste foto dacht dat het groene cupje dus het opvangbekertje was.................. en ik ben niet eens blond haha
| 18:37 |
OMG gelukkig niet !
| 23:48 |
Haha!! Leuk gebracht... ik moet er zelf niet denken.. zo’n cupje... ik ben wel benieuwd wat zo’n sponsje is... ik ga es kijken..
| 16:48 |
Een schede als een windtunnel... Ik ga helemaal kapot, hier :-)
| 14:44 |
XD
| 16:46 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen