Geheime afscheidsbrief aan de narcist deel 1 #Narcisme

Geheime afscheidsbrief aan de narcist deel 1 #Narcisme


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goodbye letter to a narcissist / afscheidsbrief aan een narcist

Je bent behulpzaam maar dat is met een plan, een plan om te kunnen manipuleren. Alles wat je voor me deed had een ander ook kunnen doen, je hebt/bent niets speciaals.

Godzijdank bestaat er zoiets als internet waardoor ik erachter kwam waar je aan lijdt: een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ik vond al dat je je vreemd/kinderachtig gedroeg en vreemde dingen kon zeggen als je weer eens boos was omdat mijn wereld niet om jou draaide. Tegelijkertijd weet je heel intelligent en welbespraakt over te komen.

Overal zie ik nu ineens de term 'narcist' boven komen. Ik had er nog nooit van gehoord, ik dacht dat een narcist een ijdeltuit was, maar vermoedde niet dat het ook een heuse persoonlijkheidsstoornis kon inhouden.


Kennis is macht. Ik heb nu definitief de kracht gehad er een punt achter te zetten. Ik hield al veel langer niet meer van je, maar maakte mezelf dat wijs en stond onder invloed van jouw meestermanipulatie. 

Mijn missie is nu om meer bekendheid te geven aan deze stoornis, immers had ik dit geweten dan had ik mezelf niet zo lang bloot gesteld aan geestelijke mishandeling in de vorm van ordinaire scheldpartijen, stiltebehandelingen, agressie, dominantie en bedreigingen. Dit laffe gedrag vertoon je alleen bij zwakke vrouwen. Als je dat ooit weer flikt bel ik gewoon de politie.

Ben zo blij dat ik mijn kostbare liefde en energie niet meer zinloos in jou hoef te steken, niet meer hoef aan te boren voor jouw lust en portie 'narcistic supply/narcistische voeding'. Ik ben uit jouw gevangenis en kan weer vrienden/familie zien wanneer ik wil en mezelf ontplooien op de manieren die ik nodig acht. Al die tijd die ik je ken staat je leven stil en ben je nergens mee vooruit gekomen. En dat gaat ook nooit gebeuren want wie slecht is, slecht ontmoet. Je zoekt steeds een zachte gevoelige vrouw om je miserabele leven te verbeteren, maar lieve vrouwen zijn lief, maar niet eindeloos naief. Ze weten snel genoeg dat jij ze ook miserabel gaat maken en allesbehalve gelukkig. Je leidt het leven van een LOSER. Je ziekte zal je altijd in de weg zitten.

Je faalt op elk gebied van je leven. Je faalt in al je contacten. Het enige waar je succes mee behaalt is met het manipuleren van lieve goedgelovige mensen. Jijzelf bent koud, kil en egocentrisch. Je hebt een masker, maar slaagt er niet in deze af en toe niet te laten vallen.

Ik voel me bevrijd van de duivel, behoed voor nog meer ellende. Ik kan zoveel details hier neer zetten maar dat doe ik niet, is niet aan jouw besteedt. Je bent een ziek slecht mens. Een kil, koud monster, een sicko, weirdo, kinderlijke kwal en een creepo. Een man waar je niks mee kan.

Ben trots op mezelf dat ik de deur in je gezicht heb dichtgeslagen en nooit me heb laten overhalen om al mijn grenzen te overschrijden. Enkele heb ik wel overschreden maar ik ben er sterker uitgekomen. Je hebt nooit volledig in mijn leven kunnen infiltreren. Niets maar dan ook niets bindt me nog aan jou... alleen gevoelens van walging. Gelukkig ben je nu haar probleem.

Edit: inmiddels ben je al weer single, relaties goed houden gaat je uiteraard slecht af, hoe kan het ook anders


Lees meer afscheidsbrieven aan narcisten op:
http://www.lisaescott.comBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Yes... mooi gedaan. Zeer begrijpelijk.
| 23:05 |
Dankjewel voor je reactie. Ben er al jaren vanaf gelukkig.
| 19:40 |
Inderdaad gelukkig... Ik zie er elke dag nog één... Maar die geven we met z'n allen wat anders te doen gelukkig...
| 14:29 |
Duidelijk! Kies voor je zelf, dit is geen relatie.
| 13:33 |
Dank voor je reactie.
| 19:40 |
Is dit jouw eigen werk? en zou je dit willen delen met stichting Zijweg?
| 10:27 |
Dit artikel is mijn pennenvrucht ja. De stichting moet ik googlen. Delen hoe?
| 22:31 |
Je mag trots zijn op jezelf
| 23:03 |
Ja ben ik ook
| 10:07 |
Inderdaad, nu haar probleem. Karma krijgt je nog wel
| 22:30 |
Zeker weten
| 10:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen