Hele Kleine Teennagels en Andere Nagelproblemen

Hele Kleine Teennagels en Andere Nagelproblemen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen teennagels uitgedeeld werden zijn mijn kleine teen teennagels er maar bekaaid vanaf gekomen. De nagels zijn praktisch non-existent.

Vergrootglas nodig?
Het is geen vreselijk groot medisch probleem, maar het is wel jammer tijdens het lakken van de tenen dat ik steeds maar een miccroscopisch klein drupje nagellak op de kleine teen kwijt kan. Mijn teeny tiny little toenail mag eigenlijk geen teennagel heten. Ik benijd de dames die een duidelijke nagel op hun pinky toe hebben. Het is geen enorm groot cosmetisch probleem het is juist een teeny tiny cosmetisch probleem ;)
http://plzcdn.com/ZillaIMG/22b828d345acaf91f4512a80e5fa3eb2_medium.jpg
Misschien moet ik blij zijn dat ik geen hamertenen heb of andere voet(nagel)problemen. Toch lakt het niet lekker weg. Als ik de mini-nageltjes knip zijn ze meteen weg en heb ik eigenlijk een pipetje nodig om er nail polish op te druppelen. Eigenlijk, en hoe triest de constatering dan ook is; heb ik maar 4 teennagels om te lakken.

Zelfs babynageltjes zijn groter
Het algehele plaatje is toch wel ietwat verstoord met zo'n dwergnageltje wat je moet zoeken. Toch waardeer ik mijn voeten wel, de vorm is mooi en de tenen lopen mooi schuin af. Geen gekke dingen en ik verzorg ze goed door ze bijna dagelijks in te smeren met uierzalf. Ik huil mezelf dus niet in slaap ofzo om mijn onvolgroeide teennageltjes.

Schimmel
Heb best wel wat meegemaakt met mijn nagels. Ooit ben ik wezen zwangersschapszwemmen (zonder slippers!). En daar heb ik schimmelnagels aan overgehouden. De grote teennagels begonnen los te laten. De huisarts vroeg of het pijn deed. Ik zei: nee. Ik kreeg toen die sterke tabletten die slecht zijn voor de lever. De schimmel vertrok toen. Heel af en toe druppel ik er wat Sterilon op.

Kleiner nagelbed

Vorig jaar had ik ineens dat het wit van mijn vingernagels zich uitbreide naar het nagelbed. Had ik ineens last van onycholosis. Gelukkig is dat proces gestopt, nadat ik huishoudhandschoenen ben gaan dragen tijdens het schoonmaken. Erg jammer maar ook weer geen groot gezondheidsprobleem. Het heeft zich weer hersteld. Ik vermoed dat het door gebruik van cosmetica komt want ik was ineens erg in de weer met nagellak, topcoat en basecoat toen. Het past wel in het patroon dat ik allergisch ben voor veel cosmetica. Soms is puur natuur toch het beste.Ook komt het door steeds met de handen in sop zitten.

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb gelukkig de normaalste teennagels van mijn familie. Sommige hebben inderdaad wat jij beschrijft hele kleine nagels, ik ben gezegend met ‘normale nagels’
| 11:18 |
Bof jij even :) Dat is fijn lakken !
| 13:01 |
Ik heb ook zo'n ieniemini nageltje op mijn pinky toe.... lastig te knippen ook. Want hij is zo helemaal weg.
| 07:33 |
Hahah zo herkenbaar, ja als ik een nagelknipper gebruik is het dag nageltje.
| 13:01 |
Wat toevallig
Heb ook last van een tiny pinky toe 😛 die inderdaad aan een druppel lak genoeg heeft en dan nog zit mn teentje onder
| 18:54 |
Haha herkenbaar ja, dat kwastje is veeeel te groot.
| 13:02 |
Zijn wij soms familie?😄 Ik heb n.l. hetzelfde 'probleem'(minuscule kleine teennagels). Gelukkig ook geen voetproblemen, of het zou moeten zijn dat ik na mijn 50e steeds iets lagere hakken moest gaan dragen: die prachtige 12cm hoge stiletto's begonnen pijn te doen aan mijn voeten. Gelukkig heb ik er vele decennia van genoten. Inmiddels draag ik 'stewardessenpumps' met van die 4cm lage hakjes.
Mijn lieve schoonmoeder had in haar jonge jaren dezelfde smaak voor schoenen als ik. Ik heb dus meegemaakt hoe zij (20 jaar voor mij) ook op stewardessen schoenen ging lopen. Vorig jaar zag ik haar ineens op van die 'gezondheidsschoenen'. Ik kon wel huilen: dit staat mij dus ook te wachten.😭
| 18:41 |
hahahahaha
| 19:33 |
'stewardessenpumps' zijn vast van die 'kitty heels'.  Dus het proces verloopt van stilletto -> stewardessenpumps -> orthopedische gezondheidsschoenen. Oei :) Zelf draag ik alleen platte schoenen want mijn knietjes kunnen geen hakken aan en ik wil geen nieuwe knietjes over een paar jaar.
| 13:07 |
Zijn 'kitty heels' niet die met dunne, kleine hakjes? Ik heb die met een wat dikkere hak van ca 4cm, zoiets als deze:
www.happyheels.nl/a-28194403/ground-stewardess/piccadilly-pump-businessline-110-072-donkerblauw/

Groot gelijk dat je zuinig bent op je knieen.
| 15:01 |
Oh ok die. Ja kitty = dunne hakjes. :)
| 19:18 |
Ik weet dat je sommige pedicures gelnagels kan laten plaatsen. Bedenk wel dat alles aan je lichaam in de juiste proporties zijn.  
| 18:32 |
Gelnagels, hmmm ik zal eens googlen, maar denk niet dat ik dat laat zetten.
Nee, ik vind niet dat altijd alles in de juiste proporties is maar het is een probleem van niks :)
| 13:03 |
Als ze mooi gezet zijn, is het heel mooi, zeker voor de zomer. Nooit meer lakken enzo! 
| 14:29 |
Okido
| 18:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen