Lady Fruit Cake Vegan Patisserie Zo Lekker !

Lady Fruit Cake Vegan Patisserie Zo Lekker !


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Oh My God. Ik liep vandaag de Eko Plaza in want ik haal er graag een osawacake of een pot kokosyoghurt. Regelmatig sta ik er bij de snacks te kijken wat ze nu weer hebben voor lekkers. Altijd compleet andere dingen dan in een standaard supermarkt.

Mijn kind mocht ook wat uitzoeken en voor ik het wist kochten we de Lady Fruitcake Raw Orange Blossom Beet Root Bar. Hey deze had ik nog niet eerder gezien in Eko Plaza.  Er zit gele biet in.  Nooit geweten dat er gele biet bestaat.

Een prachtige vormgeving en ook prachtige kleuren. Kijk maar op Ladyfruitcake.com
We namen een hap en OMG HEAVEN. Dit was net een heerlijk klein minitaartje (2,99 euro). Omdat ik zag dat er een websitelink op de verpakking stond ben ik er even naar toe gesurfd. Altijd leuk om het verhaal achter zo'n lekker product te weten en te kijken wat ze nog meer in het assortiment hebben.

Ze hebben 5 soorten bars met prachtige vrolijke namen, in hun assortiment die er allemaal even zalig en kleurrijk uitzien. Je wil ze gewoon allemaal proeven !

  1. Lady Fruitcake Raw Orange Blossom Beet Root Bar (met rozenblaadjes!)
  2. Lady Fruitcake Raw Lemon Matcha Bar
  3. Lady Fruitcake Raw Strawberry Cooky Bar
  4. Lady Fruitcake Raw Pecan Caramel Bar  (inmiddels deze ook geproefd)
  5. Lady Fruitcake Raw Dark Chocolate Walnut Bar

De producten bevatten geen gluten, lactose, geraffineerde suiker, soja en godzijdank ook geen palm products. Palmolie verwoest op dit moment hele bossen.

Ik wist niet dat duurzame rauwe vegan patisserie zo smakelijk kon zijn. Wauw. En wat leuk dat het allemaal handgemaakt is. Het geeft me zin om zelf ook vegan taartjes te gaan bakken. Alhoewel het dan wel prijzige taartjes gaan worden zoals met bijna alles wat gezond is...

Het bedrijf is opgezet door lady fruitcake Sarah en lady fruitcake Dana. Echt een sympathieke onderneming die je veel succes toewenst. Ik hoop gauw alle lady fruitcakes uit te proberen.

De gezonde biologische taartjes zijn in mijn ogen lekkerder dan non-vegan taartjes. Hoe mooi kan het leven zijn, een voedend mini-taartje eten en weten dat het niet slecht voor milieu en je lijf is. En mijn kind vond het ook heerlijk ondanks de groente (biet) die er in zat.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoppa! Dat ziet er inderdaad heerlijk uit!
| 00:32 |
Eko Plaza verkoopt goed en lekker spul ja.
| 12:15 |
Ja als ik genoeg geld had deed ik 'r al mijn boodschappen :)
| 14:56 |
Ik ook. Zonde dat het zo duur is. Het zou juist goedkoper moeten zijn.
| 15:01 |
Klinkt lekker, maak je wel een wortel of courgette cake? Ik heb onlangs deze gezonde taart gemaakt 
yoo.rs/carinaschoorl/blog/zomerse-gezonde-fruittaart-1530449124.html?Ysid=88522
| 06:41 |
Ja ik zou graag iets met bietjes willen doen, en wortel lijkt me ook heerlijk. Alleen courgette ben ik niet zo gek op maar is vast wel heel lekker als taart. Ik ga naar de link.
| 14:57 |
Inderdaad verrassend: gezond taartje klinkt als een contradictie. En als je kind het ook lekker vind, is het vast iets heel bijzonders.
| 05:41 |
Ja misschien bezorgen ze ook op de Antillen ? ;)
| 14:57 |
Als er 'vegan' op de verpakking staat, zal iedereen het hier wantrouwen.😱
| 16:28 |
hahaha !
| 20:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen