Lekker Schreeuwen Om Te Ontladen #DeSchreeuwcabine

Lekker Schreeuwen Om Te Ontladen #DeSchreeuwcabine


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik zocht op het woord schreeuwcabine en het kwam eenmaal voor op Google. Soms heb ik zin om te schreeuwen, maar ja ik wil niet dat de buren het horen. Het kwaad is waarschijnlijk al geschied, want heb het al een paar keer gedaan. Het schaamrood staat me op de kaken als ik de buren tegenkom.

Mijn businessidee
Ik wil graag een bedrijf starten met geluidsdichte schreeuwcabines, maar ook wel 's outdoors op stille plekken.  Daarnaast ga ik net zoals er lachtherapie bestaat, goedkope schreeuwtherapie geven. Weer 's wat anders dan op een boksbal slaan.

Waarom en voor wie
Omdat schreeuwen ontlaadt. Vooral als het vanuit je tenen komt. Voor mensen die graag eens even iets van zich af willen schreeuwen. Voornamelijk om stress te ontladen en opgekropte woede. Voor mensen die liever niet meer tegen anderen willen schreeuwen. Mensen met trauma's, mensen met een kort lontje. Voor mensen die de hele dag in een keurslijf moeten lopen. Voor mensen die niet zichzelf kunnen zijn.

Oh ik Google en zie dat het al bestaat.


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mijn moeder spaarde alle kapotte serviesgoed e.d. in een doos. Wanneer ik super boos was mocht ik dat vanuit het raam van het opkamertje op het plaatsje onder het raam kapot gooien. Luchtte enorm op. Natuurlijk wel zelf alles na afloop opvegen. 😜😄
| 13:16 |
Ik heb je volgens het nieuwe systeem het predicaat 'origineel' gegeven.
| 00:17 |
Mijn dank is groot !
| 19:51 |
Hahaha Ramou! Open je bij gebleken succes ook een filiaal op Curacao? Ik heb het zelf niet nodig, maar een meter of 50 verderop woont een grote familie in een klein boerderijtje. Soms staan ze buiten tegen elkaar te brullen en te krijsen, zo hard dat hun gescheld en gevloek woordelijk te volgen zijn.😄
| 01:16 |
Natuurlijk, het wordt een internationale franchise onderneming imperium speciaal voor die grote familie :)
| 21:54 |
Wat een heerlijk idee! Dan kom ik bij jou in therapie hoor!
| 23:16 |
Wow, de klanten melden zich al aan :) Super.
| 21:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen