Nieuwe Wandelsneakers #Nike #Besparen #Gezondheid

Nieuwe Wandelsneakers #Nike #Besparen #Gezondheid


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik meer wil gaan wandelen heb ik voor het eerst in mijn leven sneakers gekocht! Maar man, man, man wat een zoektocht was dat. Er zijn echt een hoop lelijke gympen in de winkels hoor. Sorry dat ik het zeg. Of heb ik zo´n moeilijke smaak. Tegenwoordig hebben ze allemaal zuurstokkleurtjes of rare glitters, rare dikke zolen en gekke bandjes zoals de Huarache. Had het gevoel dat ik kon kiezen uit lelijk, minder lelijk, en gaat wel. Veel gympen vond ik ook echt meer voor tieners en jongeren.

Het is geen wonder dat mensen online gaan kijken. Sowieso het winkel in winkel uit gaan is een hoop gedoe. Online is sneller en gemakkelijker.

Uiteindelijk ben ik geslaagd in de Van Haren. Deze zwarte Nike sneakers waren de enige schoenen die me aanstonden. Ik vind het mooi dat de zool niet helemaal wit is. Ze lopen heerlijk, zijn niet te opvallend en waren ongeveer 64 euro.  Zo kan ik mooi sportief wandelen. Goed voor mijn

  • geest
  • lijf
  • gezondheid
  • en portemonnee


help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk geschreven! Veel wandelplezier! Oh en pssst....stiekem houd ik wel van die wanstaltige kleuren sneakers haha ;-)
| 12:05 |
Ze staan bij anderen wel mooi, bij mij niet :) Dankje !
| 23:24 |
Dat zijn mooi sneakers. Veel wandelplezier ermee. Mocht je waterdichte schoenen zoeken. Ik koop die altijd bij de ANWB. 
| 11:39 |
Ok ga ik doen, ik wil best nog een paar van dit soort schoenen. Ze lopen heeeerlijk. Mijn eerste sneakers !
| 23:25 |
Netjes hoor. Bij ANWB hebben ze ook meestal nette wandelschoenen. En daarbij heb je wel gelijk wat kleuren, zolen en andere tierelantijntjes aan schoenen. Succes met je wandelingen
| 19:13 |
Ik zal daar eens kijken. Bedankt voor de tip.
| 23:25 |
Het zijn mooie! Veel succes 👍
| 18:52 |
Dankjewel Kim.
| 23:25 |
Nette schoenen hoor. De mijne zijn wit met een vleugje roze. En dan van dutchy. Prima loopschoenen. 
Ik wens je veel loopplezier!
| 18:47 |
Dat gaat lukken. Die van jou klinken ook mooi.
| 23:26 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen