Relatie Na Vier Maanden Over #Lovesucks #Weersingle

Relatie Na Vier Maanden Over #Lovesucks #Weersingle


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vriendin had een geweldige fantastische start met een nieuwe lover. Echt een sprookje. A match made in heaven. Vakantie, etentjes, cadeautjes, verjaardag,  familiebijeenkomsten.... Ik ga niet op details in om haar privacy te waarborgen. Maar helaas er kwam een kink in de kabel en het spatte uiteen als een zeepbel. Erg pijnlijk.

Ze vroeg veelvuldig mijn mening en die kreeg ze ook ongezouten. Volgens haar wil hij wel, maar kan hij de relatie niet voortzetten (te veel reuring in zijn leven) en in mijn ogen kan hij wel maar wil hij niet. Dan ben je uitgesproken. Ik wil er niet meer over praten met haar want ze heeft een totaal andere visie dan ik.

Zij denkt dat omdat ze hem kent ze het beter kan beoordelen dan mij. En ik denk dat ik dat wel goed kan juist omdat ik hem niet ken. Ik heb een nuchtere objectieve kijk.

Het was overigens een man die ook single is. Misschien denk ik te zwartwit maar als een man de relatie afkapt dan

  • zijn er geen verzachtende omstandigheden (te veel reuring) of hij wil je of hij wil je niet
  • zal hij de relatie niet afkappen als hij je wel wil
  • zou hij de relatie continueren als hij je zag zitten en proberen het desnoods op een andere manier vorm te geven
  • zal een man echt wel voor je gaan ondanks reuring in zijn leven en je als steunpunt inschakelen
  • is hij dus niet bang dat hij je aan een ander kwijtraakt

Misschien is het op deze manier makkelijker voor haar om te verwerken. Dat kan ik me goed voorstellen en respecteer ik ook. Daarom kap ik even het contact af om niet nog meer pittige dingen tegen haar te zeggen. Het is al zwaar genoeg. Had er al een hard hoofd in toen hij na een maand al afstandelijk deed. En ja ik gebruik mijn eigen relatie als voorbeeld ook al zijn de twee spelers anders.

Ook als het in het begin zo vreselijk romantisch is kan het na een tijdje in elkaar klappen als een kaartenhuis. Men gaat tegenwoordig makkelijk uit elkaar.  Je bent al gauw ballast wat maar weer zo snel mogelijk overboord gegooid moet worden. Er rest je niets anders dan je gauw herpakken en focussen op nieuwe dingen. Geen enkele man is het waard om lang over te huilen. Geen een.

Vandaag blijkt dat ze weer contact hebben en aangezien ik er niet van hou als een vrouw zich zo laat piepelen en dan gewoon weer de deur wagenwijd opengooit, trek ik even de stekker uit de vriendschap. Wat voor boodschap geef je aan zo'n man? Dat hij kan doen en laten met je wat hij wil immers je pakt toch steeds weer de draad op.

Alleen behoeftige vrouwen maken excuses voor foute mannen.

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een relatie is hard werken af en toe en vooral samenwerken
| 13:41 |
Het is inderdaad teamwork!
| 16:23 |
misschien heeft ze jou Nu net echt nodig als vriendin.....
| 23:13 |
Nou ze heeft meer contacten hoor, van mij hoeft ze het niet te hebben wat dat aangaat, en heb jarenlang haar verhalen aangehoord. 25 jaar. Kan het niet meer opbrengen. :)
| 12:16 |
een mooi stuk en  grotendeels  de werkelijkheid, maar deze regel  is ff minder...
Geen enkele man is het waard om lang over te huilen. Geen een.
voor mij althans
Elk mens is het waard 
| 14:54 |
Ok. Vind toch van niet hoor. Althans niet de exemplaren die binnen 4 maanden al twee keer afstandelijk doen :) Wel je grote liefde die echt een match made in heaven was.
| 21:45 |
Klopt .. en soms hebben die een reden omdat de dame in kwestie gewoon niet past....maar  allicht deze van he verhaal...is n ander verhaal aj
Die made in heaven voor elkaar...huil je van geluk
| 09:39 |
Deel dezelfde mening als hieronder...
| 21:15 |
Ok dan zie ik het niet helemaal verkeerd gelukkig.
| 12:15 |
Ik sluit me aan bij mijn voorgangster!
| 10:38 |
Ja als een man je in vier maanden tijd al zovaak laat huilen, weird. Je zou dan nog hotel de botel moeten wezen.
| 12:15 |
Sneu voor jouw vriendin, maar ik ben ervan overtuigd dat jij gelijk hebt. Na 1 maand al afstandelijk?? Die man heeft bindingsangst en mogelijk nog meer mankementen. Zo'n vent kun je beter kwijt dan rijk zijn!
| 20:06 |
Volgens haar in ieder geval autisme, maar het  beloofd inderdaad niet veel goeds.
| 12:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen