Servettentechniek met Modpodge En Gesso #Decoupage

Servettentechniek met Modpodge En Gesso #Decoupage


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Ik ben dus lekker creabea bezig geweest met een paar kids en heb de servettentechniek uitgeprobeerd. Ik heb servetten gehaald bij de Blokker en eerst het glas ingesmeerd met twee laagjes Gesso (gekocht bij de Xenos) en daarna Mod Podge (hobbywinkel, Xenos had alleen kleine potjes Mod Podge).

Mijn bevindingen:

 • Het is moeilijk om het servet er kreukloos op te plakken (en ja ik had de onderliggende laagjes servet er eerst afgehaald
 • Het duurde best lang voor de Gesso droog was voor de tweede laag
 • Ik denk dat het effect mooier is als het servet aan de binnenkant van het glas wordt geplakt
 • Ik vond het op deze manier niet voor herhaling vatbaar

 • Ik probeer volgende keer liever servetpapier/decopatchpapier, verf, stof of glitter aan de binnenkant van het glas aan te brengen

 • Echt mooi vind ik het niet met dat servetgebeuren. Op foto's en video's oogt het mooier dan in werkelijkheid denk ik. Het was bij mij meer om mijn creabeabehoefte te bevredigen. Heb mijn potje in de prullenbak geflikkerd

 • Een waxinelichtjeshouder met bodyglitter en mod podge vond ik leuker om te doen alhoewel op de foto goed te zien is dat het best klonterig wit is opgedroogd

 • Al die knutselwaar is best duur bij elkaar opgeteld. Volgende keer maak ik meer gebruik van wat ik in huis heb

 • De kids hadden fun !
help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zien dat je ondergrond niet te nat is
| 20:01 |
Probeer de spuitlijm van action. Dat is niet zo nat en daardoor kun je het gladder aanbrengen. Niet te veel spuiten en even laten drogen voor 5 minuten voor dat je het servet bevestigt. Haal wel de onderlagen van het servet af. Succes.
| 21:51 |
Dankjewel voor de tip, ik zal 's kijken bij de Action.
| 13:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen