Wandelen En Fietsen Om Geld Te Besparen #Zuinig

Wandelen En Fietsen Om Geld Te Besparen #Zuinig


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gezondheid
Ik heb wederom besloten om wat meer te gaan lopen en fietsen. Ik fiets nu af en toe naar het werk. Als ik de bus pak en het weer laat het toe dan wil ik een halte of 2/3 gaan lopen. Ik heb lichtelijk overgewicht dus daar is het ook goed voor en voor de algehele gezondheid. Ik heb me voorgenomen om als ik met de bus heen ga, ik te voet terug ga, of het hele stuk of alleen een paar haltes.

Goede wandelschoenen
Ik ben van plan om sneakers te kopen zodat ik goede schoenen heb.  Het fietsen gaat eerlijk gezegd soms moeizaam. Dan stap ik af en loop ik een stukje, vooral als er veel wind staat. Maar hoe vaker ik fiets hoe beter het me af zal gaan. Het is ook een kwestie van zorgen dat de banden goed hard zijn en conditie opbouwen. Momenteel is mijn fietsband lek, maar die laat ik morgen bij Halfords fixen.

Accessoires
Misschien nog een rugzakje kopen en sowieso als het regent een plu mee, want regen is geen excuus. Wellicht een mueslireepje voor onderweg, maar geen flesje water want ik heb een zwakke blaas.

Lekker lopen
Ik denk dat ik spotify weer op mijn telefoon zet en oortjes ga kopen. Anders vind ik het saai. In derde wereldlanden is het compleet normaal om lange afstanden te lopen terwijl we er hier tegenaan hikken. Gek eigenlijk. Ik ga gewoon mijn eigen 1 persoonswandelclubje starten.

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goede voornemens en als je geen regen hebt goed te doen
| 08:24 |
Ook met regen kan het mits in bezit van een plu. Alleen wind haat ik heel erg 😊
| 17:51 |
Een heel goed voornemen!
| 12:15 |
Bedankt voor het schouderklopje. 😊
| 17:50 |
Ik wandel ook 2 aan 3 keer per week nu. Lekker in mijn uppie. Van niemand last en ik kan  mijn eigen tempo bepalen. Ene keer loop ik wat langer dan de andere keer. Maar dat heeft vooral met mijn bekkeninstabiliteit te maken.
| 09:32 |
Wat goed. Zolang ik maar langs huizen kan lopen vind ik het best. Vandaag al gympies gekocht. Beterschap met de bekkeninstabiliteit.
| 17:50 |
Niet in alle 3e wereldlanden: bij ons liepen mensen vroeger veel, nu niet meer. Fietsen is hier levensgevaarlijk: er zijn nergens fietspaden. Je ziet dan ook alleen maar jongens met doodsverachting fietsen. De 1e keer dat ik een mevrouw op een fiets zag, was tijdens ons 1e verlof in NL.
| 05:00 |
Mijn moeder en ik hebben tijdens een vakantie op curaçao gefietst. Iedereen verklaarde ons voor gek. Was ook levensgevaarlijk. Gelukkig was het maar 15 minuten naar de dolfijnentjes..  
| 09:33 |
Als jullie in Mambo Beach logeerden, viel het gevaar nog enigszins mee (want binnendoor langs de zee). Via de weg naar Caracasbaai zou zoiets een serieuze zefmoordpoging zijn. Als ik die toeristen soms zie (niet alleen fietsend, maar allerlei andere gevaarlijke dingen doend) vraag ik me af wat hen bezielt.
| 14:19 |
Wat jammer dat er geen fietspaden zijn. Fietsen zou gestimuleerd moeten worden, maar heeft kennelijk geen prioriteit. Het is een fijne manier om een land te verkennen. Interessant om te lezen hoe het daar er aan toe gaat.
| 17:48 |
Heeft idd geen prioriteit, want fietsen zou hier alleen maar vrijetijdsbesteding zijn.
Als woon-werk verkeer b.v. zou het niet gaan: je zou dan bezweet en met geruineerd kapsel op je werk aankomen (gemiddelde temp 33 graden, windkracht 4 tot 6).
Daarbij is de dresscode bij de meeste organisaties en bedrijven veel formeler dan in NL; vaak ook een uniform. Fietsen met een smalle rok en pumps lijkt me niet echt handig.
Informele kleding is meestal het alleenrecht van de eigenaar van het bedrijf. Toen ik een tijd geleden een nieuwe computershop  binnenstapte, zag ik in 1 oogopslag wie de eigenaresse was: die jongedame in jeans en op slippers, met haar haar in een staart :)
| 20:11 |
Goed voornemen. Niet alleen in 3 wereldlanden hoor :-) hier lopen de mensen in de dorpen ook veel, hebben vaak geen auto en fietsen gaat niet echt gemakkelijk met de hoogte verschillen (ik ook niet)
Veel vrouwen halen vrijwel dagelijks eten van het land en lopen dan terug met kruiwagen, emmer/zak op hun hoofd. 
| 22:57 |
Ok, interessant om te lezen hoe het in Portugal er aan toe gaat 😊
| 17:46 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen