Wat Is Er Aan De Hand Op Yoors? #Yp

Wat Is Er Aan De Hand Op Yoors? #Yp


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb iets leuks opgemerkt en vraag me af hoe het komt. Ik zal meteen met de deur in huis vallen, ik merk dat:

ik veel meer yp's krijg op eerder geschreven artikelen dan een poos terug. Eigenlijk bedoel ik veel vaker. Ik zeg niet dat ik nu binnenloop, dat is totaal niet het geval. Wat ik zeg is dat ik GEEN tot amper yp's kreeg op oude content en nu wel. Iedere keer als ik inlog hier dan krijg ik een popup met vermelding van het aantal yp's. Dat was eerder veel minder.

Een tijdje geleden had ik het gevoel dat ik steeds maar weer een artikel moest posten om in ieder geval 5 yp te verdienen en dan hopelijk via de reacties wat meer.

Nu merk ik dat ik wat passiever kan zijn omdat oude blogs wel wat reacties en views krijgen.

Dat is een leuke gewaarwording. Want dat is als blogger / artikelschrijver wel een doel. Om met oude postings revenu te genereren.

Ik weet dus niet of het ligt aan een betere SEO of iets dergelijks, maar ik ben er wel blij mee. Niet alleen om de yp's maar ook om het feit dat mensen nog steeds oude artikelen tot zich nemen en deze nog steeds gelezen worden. Immers de oude content blijft relevant en ik schrijf ook om te informeren en uiteraard is het ook een uitlaatklep.

Hopelijk is dit andere yoorsianen ook opgevallen.

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel succes nog verder
| 02:22 |
Dan heeft mijn delen van jouw blogs op mijn website dus toch zin ;-)
| 04:16 |
Wat je schrijft herken ik inderdaad tot ongeveer een week geleden. Nu lijkt het weer rustig met YP's. Misschien ben ik te ongeduldig ;-)
| 13:15 |
Er komt vast weer een piek :)
| 18:34 |
Nu je het zegt! Ik heb helaas niet zoveel tijd om telkens iets nieuws te schrijven. Dus dit is wel welkom
| 18:42 |
Ja passief inkomen :)
| 18:34 |
Als je iets aan een oude blog aanpast, komt hij terug onder de aandacht op de site. Vandaar... :-) (Zoals hieronder dus ook al vermeld werd. Maar bij deze heb je toch weer lekker 3 YP's erbij !)
| 12:09 |
Dankjewel ik ga meteen bij jou kijken.
Ik wist niet dat editen een artikel hielp. Da's mooi. Ik edit eigenlijk alleen als ik nog wat toevoegingen heb.
| 13:23 |
Naarmate je jouw 'collectie' opbouwt en langer via zoekmachines te zien bent, hoe meer verkeer dit uiteindelijk gaat genereren. Ik haal het al vaker aan om oudere artikelen wat aan te assen of ineen nieuw jasje te steken maar niet te verwijderen! Leuk om te zien dat het zijn vruchten af gaat werpen nu!
| 06:56 |
Ja klopt, ja soms als ik wat aanpas krijg ik er een reactie op en dan denk ik huh?
| 13:15 |
Volgens mij heeft Diaantje het correct en volledig beschreven.
| 03:50 |
Het valt mij niet op maar ik zit er ook nog niet zo lang bij. Misschien heb je onlangs iets bijgewerkt aan een ouder blog dat deze weer in zicht is?
| 00:51 |
Ja klopt, ja soms als ik wat aanpas krijg ik er een reactie op en dan denk ik huh?
| 13:14 |
Dan staat je bericht weer bovenaan en krijgt weer aandacht
| 14:01 |
Dat is altijd prettig om mee te maken!
| 00:20 |
Ja het is toch een soort beloning die je krijgt voor je pennenvrucht.
| 18:33 |
Het kan zijn dat oudere blogs bijvoorbeeld net aan een bonus aantal zat en als dan 1 persoon hem bekijkt, krijg jij inderdaad de bonus YP's. Of heb je een nieuwe volger of volgers en die gaan soms ook je oude blogs lezen. Dat ervaar ik zelf ook zo. Zelf heb ik toevallig vorige week een topblog geplaatst. Zelf totaal niet van die blog heel veel verwacht, maar hij is echt abnormaal veel gedeeld en ik wordt letterlijk slapend rijk zeg ik wel eens haha. Gaat bij mij naar een goed doel, maar dan is het juist heel mooi meegenomen. Kan denk ik dus veel oorzaken hebben, waarom je ineens meer pageviews krijgt.
| 21:34 |
Ben wel nieuwsgierig naar die blog nu :)
| 13:16 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen