WhatsApp Verwijderen Stoppen met WhatsApp #Minimalisme

WhatsApp Verwijderen Stoppen met WhatsApp #Minimalisme


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

WhatsApp moe

Ik ben WhatsApp beu. Het slokt zo enorm veel tijd op. Spraakberichten inspreken, beluisteren, profielfoto veranderen. Foto's versturen, berichten lezen en schrijven. Ongevraagde filmpjes krijgen en andere spam. Bovendien heb ik me vroeger vreselijk geergerd aan mensen die wel online waren geweest op de app, maar geen reactie hadden gestuurd.

Gmail

Pfff Ik heb WhatsApp-fatigue. Maar hoe leven zonder WhatsApp vraag ik me af? Sms'sen wil ik niet want dat kost geld. Ik denk dat ik iedereen ga vragen om me gewoon te mailen op mijn mailadres. Probleem opgelost. En anders moeten ze me maar even bellen of op visite komen.

WhatsApp bellen

Ja dat gratis bellen ga ik wel missen, maar dan maar met mijn prepaidkaart bellen en toch maar weer mailen met elkaar of zorgen dat ik gebeld wordt. Of anders maar skypen ofzo, maar het moet geen reden zijn om WhatsApp te blijven behouden. Ik heb het nu al een paar jaar en ben er echt klaar mee. Mijn tijd is te schaars en kostbaar om zoveel op deze app door te brengen.

Telefoonruimte

Gaat me ook weer ruimte opleveren op mijn telefoon, dan kan ik eindelijk de YouTube-app updaten zodat deze beter werkt met mijn JBL speaker als ik muziek luister. Mijn telefoon geeft al tijden aan [Apps kunnen niet worden geupdated. Je hebt bijna geen opslagruimte meer. Verwijder apps die je niet meer nodig hebt om ruimte vrij te maken op je apparaat]. Foto's en filmpjes had ik al op GoogleDrive gegooid. WhatsApp moet er aan geloven.


Het is gebeurd

WhatsApp is eraf ! Men vroeg waarom, sommigen vonden het jammer, vriendlief sputterde tegen. Niet meer gelokt worden door geluidjes. Geen WhatsApp groepen meer.  Niet meer inspreken uit verveling terwijl ik op straat loop. Ik ben nu weer alleen met mijn eigen gedachtes. Hopelijk houd ik het vol. WhatsApp was een verslaving en nu ga ik afkicken. Ik heb het altijd heel jammer gevonden dat je niet net zoals met MSN vroeger, offline kunt gaan staan met WhatsApp, dus dan rest er niets anders dan totale verwijdering.

Facebook

WhatsApp behoort toe aan Facebook en daar heb ik ook al niet zo'n hoge pet van op. Extra reden dus om te breken met WhatsApp. Twitter heb ik trouwens ook meteen gedeactiveerd. Twitter zegt:

Your account is now deactivated.

Your account will be permanently deleted in 30 days.

If you change your mind you can reactivate by logging in before your account is deleted permanently.

Click here to sign up for a new account.

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb geen last van WhatsApp. Af en toe een nuttig bericht van collega's, familie en de vereniging waar ik in het bestuur zit, en gezellige foto's van kleinkinderen. Af en toe dagen rust. Alle piepjes uit en geen telefoon mee tijdens mijn werkdagen.
| 20:28 |
Goede tips. Ik heb dit overigens maar twee dagen vol gehouden, niet omdat ik geen discipline  heb maar omdat het toch wel makkelijk is voor gezinsleden.
| 13:25 |
Ik kan niet buiten Whatsapp. Maar gebruik het als het nodig is. Je kan Whatapp beheren. Dat is wat ik doe. 
| 12:12 |
Ja hoe doe je dat? Ik zie wel online truukjes om Whatsapp offline te zetten of te zorgen dat je niet met berichtjes wordt bestookt.
| 16:24 |
Ik snap het wel, maar zou het zelf niet kunnen doen. Succes! 
| 11:25 |
Dat begrijp ik heel goed hoor. Whatsapp is een medium waar we (bijna) niet meer buiten kunnen.
| 16:25 |
Je kunt whatsapp ook anders gebruiken. Stuur een bericht bij nood of reken niet gelijk op een reactie en heef die zelf ook niet gelijk.
Zet foto's en videos laten zien uit en doe niet aan groepgeklets. Dat doe ik ook niet en het kost mij geen tijd
| 09:02 |
Ja dat is ook een mooie middenweg. Bedankt voor de tips. Voorlopig laat ik de app er even af.
| 16:25 |
Ik snap het wel waarom je het er af wilt!
| 23:44 |
Ja he, maar moeilijk is het wel na jaren WhatsApp op de telefoon.
| 16:26 |
Zover ben ik nog niet hoewel dat ik het hooguit een paar keer gebruik, dan nog alleen maar als gratis sms en meestal met mijn vrouw of met mensen in Nederland, voor mij buitenland.
Maar Signal en Telegram staan al klaar op mijn telefoon als alternatief.
| 23:31 |
Hoeft ook niet hoor Albert. Het is ook zeker handig zoals jij het gebruikt.
Als Signal en Telegram een offline functie hebben dan ben ik daar zeker in geinteresseerd.
| 16:27 |
Ofline natuurlijk alleen als je Wifi hebt. Maar zo gebruik ik deze apps ook, ik ben behalve met sms en bellen buiten de wifi onbereikbaar :-)
| 16:33 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen