Narcistische ex-partner #Narcisme #Manipulatie

Narcistische ex-partner #Narcisme #Manipulatie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ja, ik zag je lopen. Je bent mijn ex maar zo mag je niet eens heten. Ik zag je voorbij schuiven met je nieuwe vlam, of beter gezegd nieuwe slachtoffer. Een klein bescheiden vrouwtje. Een dametje die bij jou aan het goede adres is als ze in een kooitje gestopt wilt worden, niks mag en zich niet wilt ontplooien. Een vrouw die haar horizon niet wil verbreden en haar leven geheel in het teken van jou wil laten staan.

Een dominant kinderachtig mannetje, dat niet weet wat liefde, vertrouwen en respect is. Die geen kaas heeft gegeten van 'normaal doen'. Daar ben je niet 100% debet aan, de draadjes in je hoofd zijn nou eenmaal niet goed verbonden met elkaar. Ik vermoed dat het om een stoornis gaat.
d9e64a17043d12c94038bb5fa0f6a91a_medium.
Wat leed ik toen toch aan tunnelvisie. Dat ik ooit wat in jou gezien heb. Ongelooflijk wat was ik toch goed gehersenspoeld en gemanipuleerd. Ik was er werkelijk van overtuigd dat we een goede match waren ondanks je rare gedrag. Wat hield ik mezelf toch giga voor de gek. Maar laat ik nou niet alle schuld op jou schuiven... ik was er zelf ook bij. Je huidige chickie zal spoedig ook haar bedenkingen krijgen en zich afvragen hoe ze in hemelsnaam op een veilige en makkelijke manier van je afkomt.

Dat is niet mijn pakkie-an. Het is allemaal voorbij gelukkig. Mijn leven heeft een hele andere wending gekregen. Ik heb daar zelf voor gezorgd. Me losgetrokken, losgerukt en losgeweekt. Ben daar nog steeds enorm trots op. Een lieve fantastische man getroffen die zo'n beetje ongeveer hetzelfde heeft meegemaakt. Ook een nare ex-vriendin met gekke fratsen en een dubbele agenda.

Wat is het toch heerlijk als je liefde kunt krijgen van de juiste persoon. Wat is het toch fijn om die liefde terug te geven aan iemand die het ook daadwerkelijk verdient. Wat geeft het toch een rust als je weet, voelt, ziet en merkt dat het goed zit. Twee harten die kloppen als 1. Solide als een steen.
Liefde met de juiste ingrediënten.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik ken er ook zo eentje.... gelukkig na 7 jaar eindelijk van hem af.
Naja af... dat zal nooit wat worden aangezien we 2 kinderen hebben.
ik ben iig blij dat ik niet meer in hetzelfde huis woon. en mijn leven met de kinderen goed op de rit heb.
Samen met mijn nieuwe man. en onze dochter en hun zusje zijn we heel gelukkig.
| 14:21 |
..en ze leefden nog lang en gelukkig :) Ben ook blij voor je.
| 14:53 |
Ruikt voor mij naar een ex met narcisme en dat soort mensen zijn vaak onverbeterlijke.
| 06:04 |
Goed gezien ! Ik ga ook nog een reeks artikelen daarover posten.
| 20:28 |
Wat leuk al die reacties ! Ben al drie jaar happy met een nieuwe man :)
| 22:26 |
Zo te lezen ben je hem beter kwijt dan rijk.
| 21:35 |
Inderdaad !
| 20:29 |
Wat betreft ik toch blij dat je ten eerste de liefde van je leven hebt maar ten tweede verlost bent van je ex. Een heldendaad vind ik dat. Wat goed zeg!!
| 21:19 |
Dankjewel !
| 20:29 |
jammer genoeg zijn er veel mensen die zich zo laten doen
| 21:14 |
Klopt, maar je leert ervan !
| 20:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen