Zo Maak je Vrienden 6 Tips #Eenzaamheid #Vriendinnen

Zo Maak je Vrienden 6 Tips #Eenzaamheid #Vriendinnen


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Het is best moeilijk om vriendinnen te maken op jonge leeftijd maar vooral op latere leeftijd. Bijvoorbeeld met moeders op het schoolplein. Soms denk je: ik heb leuk contact, ik heb er leuk mee gebabbeld..' maar vervolgens de volgende dag bekijken ze je niet meer en staan ze met anderen te babbelen.

Met wie is er eigenlijk leuk contact in mijn geval? Met weinig mensen. Maar is het erg? Nee, niet echt.  Mensen brengen soms spanningen met zich mee. Vandaag doen ze normaal, morgen moet je het maar afwachten. Daar heb ik geen zin in. Ik vermaak me prima en uitstekend met mezelf. Met gezin en familie. Ik vind het goed zo. Ik hoef geen grote sociale kring. Waarin die jaloers is op die, en die weer die niks gunt of bang is dat je haar vriend afpakt.

Geef mij maar lekker me dieren, zei iemand op tv. Ben zo teleurgesteld in mensen. Mensen kunnen zo raar doen.

Mensen roepen soms: ik ga je bellen, we spreken gauw wat af, ik kom langs... en vervolgens hoor je niks meer. Dat is wel jammer.

Het is fijn om af en toe een kletspraatje te maken met buren of anderen, maar vervelend vind ik het niet dat het geen blijvende diepgaande contacten zijn. Ben erg op mezelf. Het scheelt mij stress en ik heb genoeg te doen in mijn uppie. Heb hobby's en allemaal leuke uitstapjes waar ik genoeg mensen tegenkom voor een vluchtig babbeltje.

Toch is het voor sommigen heilzaam om hun sociale kring uit te breiden, tips:

 • stap op mensen af
 • ga op sport
 • ga op een club
 • ga op een cursus
 • ga stappen
 • ga mee met uitjes die een site of forum organiseert
 • ga op vakantie met andere alleengaandenBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb vage kennissen zeg ik altijd. Vrienden heb je niet zo snel. In moeilijke tijden staat er bij mij niet snel iemand klaar. 
| 10:26 |
In moeilijke tijden leer je je echte vriendinnen kennen
| 20:50 |
Ik heb een paar vriendinnen maar toch in een tijd dat ik ze nodig heb staat er nooit iemand voor me.Ze wonen ook best ver.Soms mis ik weleens een echt maatje maar niet de behoefte om nieuwe vrienden te maken.
| 21:29 |
Ik heb een paar goede vriendinnen en dat vind ik voldoende
| 21:27 |
Ik ben het helemaal met je eens. Ik ben ook meer op mezelf en heb een paar hele goede vriendinnen.
Die koester ik en de rest vind ik wel prima zoals het is.
| 21:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen