×

Yoors


Inloggen
×

YoorsHet is weer een mooie dag

Het is weer een mooie dag


help

Een prachtige zonnige dag en al zoveel van deze dagen hebben wij gehad.Ik ben er even een weekje uit geweest omdat ik mijn lieve vriendje Jacky heb moeten laten inslapen en ik heb daar heel veel verdriet om het is een heel groot gemis.S,morgens geen pootje tegen het bed van.....kom gaan wij wandelen geen hondje bij de deur als ik even een boodschap heb gedaan nee van dat alles helemaal niets meer zoo leeg is het vreselijk.Ik geef het even allemaal de tijd dus zal hier nog niet veel zijn maar....probeer wel zo af en toe even langs te komen.Een heerlijke dag allemaal lieve groet van Gerry

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.