Master Healthy Ageing Professional

Master Healthy Ageing Professional


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al sinds dat ik afgestudeerd ben als maatschappelijk werker zit ik er over na te denken om verder te studeren. Tijdens mijn zoektocht heb ik heel wat masters bekeken zoals sociologie, orthopedagogiek en filosofie. Eigenlijk zat hier niets in wat helemaal aansloot bij wat ik wilde. En toen kwam de HBO master Healthy Ageing Professional op de Hanze Hogeschool in Groningen.

Afgelopen januari gaf een creatieve vriendin van mij een verjaardagsfeest in de vorm van een inspiratiedag. Tijdens deze dag werden we aan het denken gezet over waar onze ambities lagen. Onze grootste ambitie schreven we op een A4'tje, deze werden verzameld en later door het huis opgehangen. Vervolgens kreeg iedereen een blokje met post-it papiertje. Hierop schreven we een naam en die plakte we op de ambitie waarvan we dachten dat die bij persoon hoorde. Mijn ambitie was destijds nog niet heel concreet, namelijk: ''Binnen het sociale domein wil ik iets opzetten waarin mentale gezondheid, lichamelijke gezondheid, voeding en sport samenkomen''.

Op dat moment had ik geen idee hoe ik me meer moest verdiepen in de onderwerp en tada daar is deze master. De Master Healthy Ageing Professional richt zich op het verbeteren van gezondheid. De huidige maatschappij vraagt om meer en met deze master leer je over je over je eigen vakgebied heen te kijken. In de master krijg je de kans om na te denken over techniek, bewegingsconcepten, maar ook levensloop en levensstijl. Klinkt voor mij als een stap in de goede richting ten aanzien van het bereiken van mijn ambitie.

Als er mensen zijn die op dit moment al werkzaam zijn op dit gebied of op dit moment de master volgen hoor ik graag jullie ervaringsverhalen. Ik ga in elk geval naar de voorlichtingsbijeenkomst!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ben benieuwd. Ik ben zelf ook bezig met gezondheid, voeding en goede lifestyle dus ik volg je
| 21:46 |
Leuk! Als hobby of wil/doe je er ook wat mee op professioneel gebied?
| 21:55 |
Heb een eigen bedrijf. Ben lifestylecoach. Help mensen aan een betere gezondheid o.a. met producten op basis van aloe vera en ben bijna orthomoleculair voedingsadviseur dus ga daar dan ook mee aan de slag. Verder masseer ik voor de ontspanning en ik help mensen met het opstarten van een eigen business met de aloe vera producten dus voor hun financiële gezondheid. Ik ben ook gewichtsconsulente dus ook mensen die een gezond gewicht willen kunnen bij mij terecht. www.foreverfeelgood.nl
| 22:00 |
Wauw! Klinkt erg inspirerend, ik neem zeker even een kijkje op je website!
| 22:03 |
Dat mag. Als je interesse in het een of ander hebt hoor ik het wel.
| 22:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen