×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Master Healthy Ageing Professional

Master Healthy Ageing Professional


Al sinds dat ik afgestudeerd ben als maatschappelijk werker zit ik er over na te denken om verder te studeren. Tijdens mijn zoektocht heb ik heel wat masters bekeken zoals sociologie, orthopedagogiek en filosofie. Eigenlijk zat hier niets in wat helemaal aansloot bij wat ik wilde. En toen kwam de HBO master Healthy Ageing Professional op de Hanze Hogeschool in Groningen.

Afgelopen januari gaf een creatieve vriendin van mij een verjaardagsfeest in de vorm van een inspiratiedag. Tijdens deze dag werden we aan het denken gezet over waar onze ambities lagen. Onze grootste ambitie schreven we op een A4'tje, deze werden verzameld en later door het huis opgehangen. Vervolgens kreeg iedereen een blokje met post-it papiertje. Hierop schreven we een naam en die plakte we op de ambitie waarvan we dachten dat die bij persoon hoorde. Mijn ambitie was destijds nog niet heel concreet, namelijk: ''Binnen het sociale domein wil ik iets opzetten waarin mentale gezondheid, lichamelijke gezondheid, voeding en sport samenkomen''.

Op dat moment had ik geen idee hoe ik me meer moest verdiepen in de onderwerp en tada daar is deze master. De Master Healthy Ageing Professional richt zich op het verbeteren van gezondheid. De huidige maatschappij vraagt om meer en met deze master leer je over je over je eigen vakgebied heen te kijken. In de master krijg je de kans om na te denken over techniek, bewegingsconcepten, maar ook levensloop en levensstijl. Klinkt voor mij als een stap in de goede richting ten aanzien van het bereiken van mijn ambitie.

Als er mensen zijn die op dit moment al werkzaam zijn op dit gebied of op dit moment de master volgen hoor ik graag jullie ervaringsverhalen. Ik ga in elk geval naar de voorlichtingsbijeenkomst!
Forever FeelGood
Ben benieuwd. Ik ben zelf ook bezig met gezondheid, voeding en goede lifestyle dus ik volg je
30-11-2016 21:46
30-11-2016 21:46
notifications_noneadd
13-10-2018 10:53
2 volgers , 4 antwoorden