×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Gastroscopie,   wie heeft hier ervaring mee....

Gastroscopie, wie heeft hier ervaring mee....


Gastroscopie

Vandaag ben ik naar het ziekenhuis geweest, voor een Gastroscopie. Een maagonderzoek waar de arts met een slangetje in je keel gaat om je maag te bekijken. Ik had een roesje gevraagd, want ik wilde het niet bewust meemaken. Toch liep het anders dan ik dacht. Ik kreeg een infuus naaldje en mijn bloeddruk werd opgemeten. Daarna naar de operatiekamer gereden. Daar kreeg ik een soort bitje in mijn mond met een gat waar de slang doorheen kon. Ik kreeg een verdoving door mijn infuus ingespoten. En daar begon de pret. Ik heb alles gevoeld, en om mij heen geslagen. Ik hoorde iemand steeds zeggen, dat het zo klaar was. Maar dat werd verschillende malen herhaald. Dus het was niet pijn vrij. In het verleden heb ik heb een keer gehad, en er helemaal niets van gemerkt. Later zeiden ze dat dit kon gebeuren. Mijn keel was al rauw en rood omdat ik veel last heb van mijn keel. Ze hadden dat ook gezien. Verder zat er een grote scheur in mijn middenrif volgens de arts en had ik een ontsteking/bacterie in mijn slokdarm. Deze was rood, volgens de arts. Toen ik behandeld was ben ik naar de uitslaapkamer gereden, dat stukje is mij ontgaan, want toen was ik wel in slaap gevallen. Als met als een nare ervaring. Met veel keelpijn, en zo duf als een konijn. Later heb ik de arts nog gesproken, ze was erg gehaast. En voor de telefonische uitslag kon ik niet bij haar terecht want ze was op vakantie. De volgende arts die kon mij de uitslag ook niet geven, want die was ook op vakantie. De arts zei, dat ik wanneer ik niets hoorde, dan was het goed, en anders hoorde ik het wel. Ik ging zeer ontdaan naar huis. Was duf, en had keelpijn. Wanneer ik weer een beetje bijgekomen ben, ga ik hier zeker iets mee doen.

Ik ben benieuwd naar de ervaringen van zo een onderzoek bij jullie. En meningen...


Encaustichris
Ik heb hem ook gehad, en weet er nauwelijks meer iets van. Ik hoop dat je klacht goed opgelost is? (Overigens ben ik je gaan volgen :-) )
21-02-2018 16:03
21-02-2018 16:03 • Reageer
Gertiena
Ik heb al vaker maag onderzoek gehad en ook met roesje en had ook veel pijn, ik kreeg tijdens onderzoek steeds meer bijgespoten maar bleef ook veel pijn houden, leuk is zo'n onderzoek nooit.
11-07-2017 22:31
11-07-2017 22:31 • Reageer
Rudi Arends
Nou in plaats dat je boos bent , mag je hun wel bedanken.Je hebt toch wel veel geluk gehad, wees maar blij dat je er net op tijd bij was.
27-06-2017 13:47
27-06-2017 13:47 • Reageer