×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


IN DEZE ANESTHESIST HEB IK MIJ LELIJK VERGIST

IN DEZE ANESTHESIST HEB IK MIJ LELIJK VERGIST


Gisteren ben ik geopereerd aan een fistel. Ik was van te voren bij de anesthesist geweest om de operatie te bespreken. De anesthesist was een hele vervelende botte man, die mij niet met veel empathie behandelde. Ik moest een vragenlijst van de voren invullen, en daar had ik een kruisje niet op ingevuld, per ongeluk. Hij viel daar behoorlijk over.  En ik was totaal overdonderd.  Hij vroeg waarom ik geen ruggenprik wilde, en ik zei dat ik dat eng vond en niet de operatie wilde meemaken. Hij vond dit heel raar. en werd daarom geïrriteerd over.  Ook had ik 2 jaar geleden een enkeloperatie gehad, dat zag hij staan.  Ik heb toen teveel medicijnen in de OK gehad omdat ik zo gilde, (wat ik niet wist) en ze bleven maar medicatie geven. Toen ontdekte ze dat het gips en het verband te strak zat. Daar gilde ik zo.  Daarna werd ik rustig.  Ik ben toen behoorlijk ziek geweest na deze ingreep. En leed aan geheugenverlies.  Na een jaar kreeg ik een hersteloperatie van mijn enkel (schroeven eruit) en moest ik weer eerst naar een anesthesist. Hij vertelde toen wat er gebeurd was op de OK.   Dit vond ik echt shockerend.   Deze anesthesist maakte hier niet veel van.  En zei dat het allemaal wel mee viel.   Ik had dit toch echt anders beleefd.  Ik kon niet met hem omgaan.   Elke keer als ik wat vroeg, dan deed hij vervelend.  En als ik  2 keer hetzelfde vroeg omdat het mij niet helemaal duidelijk was, werd ik daar op geattendeerd.  En zei hij dat hij dit al had verteld.  pffff   Wat een nare man.   Gauw vergeten, dacht ik... 

Toen kwam gister de operatie op de dagbehandeling.  Ik werd na de OK gereden en voorbereid op de operatie. Ik zag deze man langskomen. En dacht, oh neee.  Ik vroeg aan de verpleegkundige welke anesthesist ik kreeg.   En ik kreeg een andere.  Ik zei, OH God zijn dank.  Ze vroeg of ik vervelende ervaringen had met deze man.  En ik zei dat hij weinig empathie heeft.  Ze zei dat ik dit moest melden via de site van het ziekenhuis.  En ze keek mij aan, met een blik die genoeg zei.   Even later kwam ze bij mij en vertelde dat ik toch deze man kreeg.  Ze hadden GERUILD.  Ik had het niet meer.   Ik kon een om een andere anesthesist vragen. Dat vond ik best moeilijk in deze situatie.  Ze wilde dit wel samen met mij doen.  Dat vond ik heel lief.   Toen, even later zei ze dat ze het al had geregeld en ik kreeg een andere.  De man zei dat hij mij al had gezien, en hij het al dacht.... pffffff..    De andere anesthesist een vrouw was heel aardig, en ik ging gelukkig goed de narcose in.  Het is heel belangrijk dat je goed de narcose in gaat, dat had ik al meer gehoord en de verpleegkundige zei dit ook.   Verder is de operatie goed verlopen,  de verpleging en de chirurg was helemaal top.   Maar wel weer geleerd, dat je voor je eigen wensen moet opkomen.  Nu nog even herstellen, en dan alles weer gauw vergeten....

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties