Even schrikken!

Even schrikken!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Jullie hebben al een tijdje niks gelezen of gehoord van me omdat ik even niet goed in mijn vel zat. een tijdje geleden ontdekte ik 1 bult in mijn lies die steeds groter en groter werd en uiteindelijk werd 1 bult 4 bulten en toen was de paniek compleet.

Na echo's in het ziekenhuis kwamen we er na een zenuwslopende week er achter dat het slechts ontstoken lymfeklieren waren. Pijnlijk maar voor de rest nergens om me zorgen over te maken volgens de arts en het moet ook vanzelf weg gaan.

Pfff!!! Ik heb echt peentjes gezweet maar goed we weten nu hoe of wat.

Ik zal vanaf nu ook weeer iets vaker posten maar omdat ik nog best suf ben van de pijnstilling zal dat langzaam op gang komen :D


Ow ja!! voor ik het vergeet. Met Mitsi gaat het fantastisch. Ze groeit als kool en is nu al rond de 12 kilo.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jeetje dat is inderdaad schrikken! Gelukkig viel het mee. Beterschap nog!
| 21:56 |
Dat zal zeker schrikken zijn geweest, veel sterkte nog even.
| 17:44 |
Oef, veel sterkte nog :)
| 17:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen