×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Even schrikken!

Even schrikken!


Jullie hebben al een tijdje niks gelezen of gehoord van me omdat ik even niet goed in mijn vel zat. een tijdje geleden ontdekte ik 1 bult in mijn lies die steeds groter en groter werd en uiteindelijk werd 1 bult 4 bulten en toen was de paniek compleet.

Na echo's in het ziekenhuis kwamen we er na een zenuwslopende week er achter dat het slechts ontstoken lymfeklieren waren. Pijnlijk maar voor de rest nergens om me zorgen over te maken volgens de arts en het moet ook vanzelf weg gaan.

Pfff!!! Ik heb echt peentjes gezweet maar goed we weten nu hoe of wat.

Ik zal vanaf nu ook weeer iets vaker posten maar omdat ik nog best suf ben van de pijnstilling zal dat langzaam op gang komen :D


Ow ja!! voor ik het vergeet. Met Mitsi gaat het fantastisch. Ze groeit als kool en is nu al rond de 12 kilo.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties