×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Pfff wat een gedoe!!! Onzekerheid.....

Pfff wat een gedoe!!! Onzekerheid.....


Eerst ontdek ik een aantal weken geleden een bult in mijn lies. Ik dacht ach ik laat het wel even nakijken bij de dokter, want ik voelde mij ook niet echt lekker.

Bij de dokter gaf ze aan het niet helemaal te vertrouwen en een echo te willen maken. Ow ja, ook bloed prikken (een van mijn grootste angsten ) Uit de echo bleek een ontstoken lymfeklier, en uit de bloedtest kwam niks raars uit. grrr ik ben nog steeds beroerd en ze willen pas volgende week een consult ? dat liet ik niet gebeuren!!

De zelfde dag heb ik een doorverwijzing gekregen naar de internist. Een paar dagen later was het dan zo ver, met het zweet in mijn handen, maar mijn lieve kleine meisje aan mijn zij toch maar naar binnen. Hij gaf aan het ook nie helemaal te vertrouwen en heeft ook gezegd mij helemaal binnenste buiten te gaan keren.

Ik had inmiddels ook last van een ontstoken teen, geirriteerde neus(vleugels/gaten) en een abcesje in de zelfde regio als mijn ontstoken lymf.

De grootste schok kwam op de weegschaal. 55 Kilo, pfff veel te licht. hij gaf daarom aan we gaan nog wat testen doen en als daar niks uit komt moeten we helaas de klier er uit laten halen om te kijken of het aan een lymf ziekte ligt.


Ik zit dus op dit moment in de ergste rollercoaster rit van mijn leven. 1 voor 1 komen mijn angsten uit en moet ik ze onder ogen gaan komen. Gerust gesteld ben ik dus lang nog niet. Hoe hard iedereen om me heen ook roept: maak je niet druk het is jouw tijd nog niet, Maak ik mij toch druk om het onbekende. Weten we wat het is ala dan kan ik er mee leven en kijken wat er aan valt te doen, maar deze verschrikkelijke en gekke onzekerheid maakt me hoofd helemaal in de war. Ben blij dat mijn dochtertje me zoveel steun bied en daarnaast de 2 hondjes natuurlijk ook
Annet de JoJo
Onzekerheid is verschrikkelijk. Niet teveel spoken en beren op je pad toelaten hoor als het negatief uitpakt heb je nog tijd genoeg om je druk te maken, heel veel sterkte!!!!
23-02-2017 16:44
23-02-2017 16:44 • Reageer
Soberana
Heel veel sterkte met de onderzoeken.
23-02-2017 16:26
23-02-2017 16:26 • Reageer
Bloggerda
Ik wens je heel veel sterkte en zet 'm op hoor. Ik heb het niet zelf meegemaakt maar heb vele jaren met deze patiënten gewerkt. Nu nog niet al te zwart gaan kijken, het kan ook meevallen en heb je je energie verprutst aan dingen die niet komen. Fijn dat je dochter je zo steunt. Liefs.
23-02-2017 15:29
23-02-2017 15:29 • Reageer
Candy
heel veel sterkte. Hopen op het beste
23-02-2017 14:11
23-02-2017 14:11 • Reageer
Piteke van der Meulen
Onzekerheid is vreselijk, heb het ook al vaker meegemaakt, met ziekte en onderzoeken. Je bent pas echt gerust als je de uitslag hebt hoe die dan ook is.
23-02-2017 14:09
23-02-2017 14:09 • Reageer