De grootste deken van de wereld.

De grootste deken van de wereld.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Haak ook aan!


Sinds kort doe ik ook mee met haak ook aan! Wat was dat een gezellig gebeuren. De grootste deken van de wereld lag al mooi te pronken in Leeuwarden bij de Oldehove.In 2018 moet hij af zijn.  Er lagen 1100 dekens door de studenten neergelegd. Had dit niet willen missen. En wat hadden wij mooi weer. Ik zelf deed niet mee ik maakte een fotorondje. Een medehaakster die ik ken zat bij een clubje uitleg te geven.

Esmeralda de Vries en Monique de aanjager van de Grootste Gehaakte Deken van de Wereld. Met hun aanstekelijke enthousiasme hopen zij zo veel mogelijk burgers met het haakvirus te besmetten  Mij is dat zeker gelukt. Al hoewel moest wel weer even inkomen. Maar is net als fietsen je verleerd het nooit . Ook andere medewerkers en vrijwilligers van Palet doen mee. De deken is een burgerinitiatief, door Palet omarmd, omdat het alle kernwaarden uit de missie en visie zichtbaar maakt.Wil je mee doen Je kunt dan contact opnemen met Monique van der Hoek: mvdhoek71@gmail.com of 06-10092239.Of kijk op Facebook pagina

Samen haken wij de grootste deken

Heb ook pas een wordpress pagina gemaakt daarop kan je nog meer foto's bekijken. Wees welkomBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geweldig zeg, komen ze dan ook op verschillende plaatsen in NL om daar te haken?
| 18:55 |
Ja dat klopt.
| 22:06 |
Goh wat leuk
| 22:47 |
Wat cool zeh
| 17:34 |
Was leuk. Jammer jou niet had gezien.
| 21:20 |
Ik wist hier ook niks van ;))
| 21:24 |
Ik eerst eigenlijk ook niet maar door dat ik ging mee haken hoorde ik dat.
| 11:59 |
Wat een leuk idee!
| 14:40 |
Dat is die zeker ga ook nog proberen ook uit leg te geven :) Hoe je een vierkantje haakt.
| 14:45 |
Grappig! Er zijn genoeg hakers dus het gaat vast lukken. Ik deel het voor je.
| 12:02 |
Dankjewel voor het delen :)
| 12:03 |
Dankjewel :)
| 12:46 |
Wat een leuk idee. Ik ga hem voor je delen. Misschien dat er meer mensen aanhaken!
| 09:56 |
Lief dankjewel :)
| 11:59 |
Gedeeld op FB. En graag gedaan
| 14:10 |
Ooh? Grappig idee!!
| 20:11 |
Vond ik ook
| 20:26 |
:)
| 21:26 |
Leuk om te zien. Maar ik ben toch wel benieuwd wat er gaat gebeuren met de dekens? Worden ze nog aan elkaar gehaakt en daarna weer los gemaakt? Worden ze aan bv een voedselbank gegeven of aan zieken gegeven als troostdeken? Kom daar niet over tegen namelijk.
| 19:56 |
Zal het zeker even na vragen.
| 20:26 |
Ik heb m Gedeeld!
| 19:30 |
Lief dankjewel
| 19:37 |
Graag gedaan... voor mijn zwangerschap heb ik ook heel veel gehaakt.. nu heb ik er echt geen tijd meer voor hehehehe
| 20:02 |
super leuk dit !
| 18:15 |
Dat was het ook :) In 2018 nog een grotere spektakel :)
| 19:38 |
Wat een mooie blog heb je gemaakt hierover.
Ik zag een foto in de krant vanochtend en mijn dochter heeft de deken gisteren in het echt zien liggen.
Toen zei ik gelijk: app me ff een foto, leuk voor een blog.
Nu ga ik jouw blog verder delen.
| 15:50 |
Ja had ook de krant gezien vanmorgen :) Was erg leuk om te zien.
| 16:12 |
Ik had het ook al voorbij zien kunnen. Leuk dat je meedoet.
| 14:18 |
Is zeker leuk.
| 14:22 |
Veel haakplezier. Ik hoop dat het lukt!
| 14:10 |
Ja gaat lukken. Moet er wel bij zeggen rond haken mij wat makkelijker af gaat.
| 14:13 |
Oh oké. ☺
| 14:19 |
Een heel plein vol haak-inspiratie meteen!!
| 14:05 |
Ja echt wel heel veel. Zelfs een deken die schilder ben zijn naam ff kwijt :)
| 14:11 |
Zo leuk! Ik zag het gisteren voorbij komen op Facebook. :D
| 14:02 |
Ja was echt leuk om mee te maken. Ook zelf haak ik ook mee op maandag morgen erg gezellig.
| 14:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen