Hoe maak je een fotoboek

Hoe maak je een fotoboek


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Poosje geleden kreeg ik de mogelijkheid om een boek te testen van saal digital ik dacht eerst dat dit een grap was toen ik die kans kreeg dacht ik niet  geschoten is altijd mis dus stuurde ik een berichtje dat ik interesse had in een om te testen. Toen kreeg ik  al bericht dat ik mee mocht doen aan de fotoboek test. Dat is nog eens een snelle reactie. Voor deze test mocht ik één hardcover fotoboek ontwerpen met mijn eigen foto’s.Zelf had ik gekozen voor een klein foto boekje maar super kwaliteit dat is het zeker. Hier leg ik uit hoe ik een fotoboekje had gemaakt. 


De Software van Saal Digital.


Het fotoboek dat ik gemaakt heb  ik samengesteld als vakantieboek. Het 13 x 10 fotoboek in liggend formaat Dit fotoboek is ideaal voor onderweg . Natuurlijk heb ik als eerst het fotobewerkingsprogramma van Saal Digital gedownload. Net als elk ander programma is het even uitvogelen hoe het werkt.  Je hebt  veel mogelijkheden zoals;  het kiezen van achtergronden, figuurtjes die je kan toevoegen aan pagina’s ed. En niet te vergeten themaboeken.  Echt heel leuk om te doen.

Allemaal erg leuk voor een prive fotoboek als je de tijd neemt om het programma en zijn mogelijkheden uit te pluizen. Wel hebben de standaard lay outs net als de meeste programma het nadeel dat als je een foto invoegt je goed moet opletten of het geen beeld van de foto wegvalt. In het voorbeeld laat ik het zien door een staande foto in te voegen in de vierkante foto. Let zelf dus goed op waar je de foto plaatst.


Nu gaan we beginnen met downloaden dat is helemaal niet moeilijk. 
Dat ziet er zo uit. Zie foto hier naast.


Druk op het icoontje van Saal digital deze staat op je bureaublad, dan laad het programma zich op en zie je dit te voorschijn komen. wat hieronder staat. 

Afbeeldingsresultaat voor icoon saal digitalNu kan je beginnen met puzzelen hoe jij je foto boek wilt hebben. Foto's zijn makkelijk  te uploaden. Dat laat ik hier onder ook zien.  Je kan ook nieuwe foto's toevogen en zo opvullen.  Ben je klaar dan kan je op bestellen drukken. Heb je nog geen account dan kan je die nog aanmaken. Via email wordt je duidelijk op de hoogte gehouden van het bestelproces. Het fotoboek had ik snel in huis en was goed verpakt. Het fotoboek zat in plastic verpakt en dat zat in een schuimrubber soort envelop. Daarna was het geheel verzonden in een stevige kartonnen envelop. Het fotoboek kwam dan ook keurig en onbeschadigd bij mij in de bus. Ik was zo blij als een kind dat hij binnen kwam. Je bent er toch wel een poosje mee bezig geweest. Dit was mijn eind resultaat zie mijn youtube filmpje. m Hier nog een leuke link van  Saal-digital.

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuke blog Riek, mooi gedaan!!!!!
| 16:36 |
Thanks
| 22:18 |
Bedankt om het uit te leggen
| 14:49 |
Graag gedaan.
| 22:18 |
Wat leuk dat je dit mocht testen. Ziet er goed uit.
| 08:39 |
Dankjewel. Ik heb nu voor een wand decoratie aangemeld ben benieuwd.
| 10:30 |
Gaaf joh.
| 12:54 |
Ben er ook blij mee :)
| 15:26 |
Logisch.
| 15:30 |
Graag gedaan.
| 15:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen