Wordpress hoe ik hem gebruik

Wordpress hoe ik hem gebruik


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Heb een poosje ook wordpress wat ik erbij doe.  Ben er zelf best tevreden over alleen mijn weg nog in zien te vinden.  De plugins instaleren is niet zo moeilijk en thema toevoegen ook niet, Tot nu toe werk ik graag met deze  5 Plugins. Maar kan weer veranderen. 

1. Foo Gallary  Downloaden

2. Easy like box Downloaden

3. Yoast SEO Dashboard Downloaden

4.Buienradar Downloaden

5.Socials likes Downloaden

Als je de bestanden gaat downloaden vergeet niet winzip te downloaden dat kan hier .  Winzip is een programma om bestanden uit te pakken. Die je download op je computer.  Heb je dat gedaan dan gaan we nu verder. Je zoekt nu de plugin op en deze kan je dan instaleren in je wordpress. Druk op nieuwe plug in dan komt er een schermpje plugin uploaden   Zie afbeeldingen beneden. Druk dan op plugin uploaden en ga je de plugin die je hebt geinstaleerd. Wanneer je een plugin in zipformaat hebt, kun je deze installeren door het hier te uploaden.

Plugin zipbestand 

Nu kun je, je plugin vanuit je computer downloaden.  Bij bestand downloads op je computer kan je, je plugin terug vinden.  In de volgende les ga ik daar meer over uitleggen. wil het graag met jullie delen. Mochten jullie dat leuk vinden. 

Thema die ik heb heet de  Catch Evolution by Catch Themes deze kun je instaleren in je menu van wordpress die ziet er zo uit waar je hem kan instaleren.  Onder het kopje thema kan je alle thema's instaleren. Je hebt ook gratis thema's. In het begin probeerde ik van alles wat uit. Nou ben ik er wel blij mee. Het is gewoon een beetje uitproberen en vooral niet bang zijn om iets uit te proberen.  Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik kan er niet mee overweg eerlijk gezegd
| 13:03 |
Mooie blog handige tips thanks
| 22:17 |
Graag gedaan :)
| 22:13 |
Ik gebruik ook Wordpress voor mijn eigen site en 2 van vrienden.
Ik installeer mijn plugins rechtstreeks vanuit Wordpress, dat werkt veel gemakkelijker en denk ik veiliger.
Voor foto´s gebruik ik nextgen, even aan wennen maar wel een hele stabiele plugin.
Beveilig je wordpress site goed, je kunt Wordfence en/of, Shield gebruiken. Zorg in ieder geval dat je admin login niet zomaar te zien is.
| 12:08 |
Zal daar op letten :) En bedankt ook coor de tips. Zit nu denk iets langer dan een maand erop. Zoek alleen nog een volg knop :)
| 13:13 |
Ik ben er een aan het zoeken geweest voor naar Yoors te linken, maar die is er nog niet :-)
| 13:22 |
Heb er 1 van jou gezien hoe heet die andere albert.?
| 13:14 |
Die andere is een simpele, dat komt omdat de eigenaars dat zo willen, het is een bestaande site die ik alleen op de achtergrond aangepast hebt.
www.casadasrosas.com/
Ik ben nu bezig voor mijn buurman, die hebben een naturistencamping en die moet aangepast worden.
| 13:20 |
Oke ben benieuwd naar de plugin.
| 13:24 |
Die doe ik ook soms uit wprdpress instaleren ook niet moeilijk. En ze hebben ook genoeg :)
| 13:17 |
Hoe werkt dat ik snap er nog niet veel van
| 23:08 |
Er is een heel groot verschil of je WordPress.com gebruikt of een eigen site hebt bij een provider en daar WordPress op gebruikt.
| 23:33 |
Okay ehhh ik dat eigenlijk niet ik webreus en dat geopend en toen wordpress gedownload
| 23:37 |
Je hebt een site als ik het zo lees, dan heb je alle mogelijkheden van Wordpress, plug-ins, widgets, pagina´s enz enz.
Stuur maar een berichtje als ik je ergens mee kan helpen. :-)
| 09:55 |
Tof dankjewel ik heb er een tijdje niks meer mee gedaan omdat ik er niet veel van snap over een paar dagen heb ik weer wat tijd om er weer verder in te gaan verdiepen en dan is het fijn dat ik jou om Hulp kan vragen super
| 13:05 |
Ik zelf ben ook net begonnen. Kan ook nog veel bij leren. Maar ik dacht dingen die ik nu weet schrijf ik op En daar ga ik verder mee brijen. Bedankt Albert voor de tips.
| 13:07 |
Altijd welkom.
| 13:24 |
Dankjewel.
| 21:03 |
Altijd welkom.
| 13:24 |
Tof ;)
| 13:39 |
Ik zit op een platform waar ik 50 WordPress websites mag draaien, daarom heb ik wat test websites, zodat ik mijn reguliere websites niet vernaggel met onstabiele plugins.
| 11:53 |
bedankt voor de tip hoe heet jou wordpress.
| 13:13 |
Je bedoelt mijn theme namen? Of het platform?
| 13:16 |
Ja het platform. :)
| 13:25 |
Heb ik een blog over hier:)
The Wealthy Affiliate University, in Canada
yoo.rs/loes6/blog/5-redenen-waarom-affiliate-marketing-een-goede-keus-is-1493711944.html?Ysid=56908
| 13:41 |
Ik ga hem straks lezen :)
| 20:13 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen