×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Wordpress hoe ik hem gebruik

Wordpress hoe ik hem gebruik


Heb een poosje ook wordpress wat ik erbij doe.  Ben er zelf best tevreden over alleen mijn weg nog in zien te vinden.  De plugins instaleren is niet zo moeilijk en thema toevoegen ook niet, Tot nu toe werk ik graag met deze  5 Plugins. Maar kan weer veranderen. 

1. Foo Gallary  Downloaden

2. Easy like box Downloaden

3. Yoast SEO Dashboard Downloaden

4.Buienradar Downloaden

5.Socials likes Downloaden

Als je de bestanden gaat downloaden vergeet niet winzip te downloaden dat kan hier .  Winzip is een programma om bestanden uit te pakken. Die je download op je computer.  Heb je dat gedaan dan gaan we nu verder. Je zoekt nu de plugin op en deze kan je dan instaleren in je wordpress. Druk op nieuwe plug in dan komt er een schermpje plugin uploaden   Zie afbeeldingen beneden. Druk dan op plugin uploaden en ga je de plugin die je hebt geinstaleerd. Wanneer je een plugin in zipformaat hebt, kun je deze installeren door het hier te uploaden.

Plugin zipbestand 

Nu kun je, je plugin vanuit je computer downloaden.  Bij bestand downloads op je computer kan je, je plugin terug vinden.  In de volgende les ga ik daar meer over uitleggen. wil het graag met jullie delen. Mochten jullie dat leuk vinden. 

Thema die ik heb heet de  Catch Evolution by Catch Themes deze kun je instaleren in je menu van wordpress die ziet er zo uit waar je hem kan instaleren.  Onder het kopje thema kan je alle thema's instaleren. Je hebt ook gratis thema's. In het begin probeerde ik van alles wat uit. Nou ben ik er wel blij mee. Het is gewoon een beetje uitproberen en vooral niet bang zijn om iets uit te proberen.  
Vicky
Ik kan er niet mee overweg eerlijk gezegd
07-08-2017 13:03
07-08-2017 13:03
An
Mooie blog handige tips thanks
06-07-2017 22:17
06-07-2017 22:17
Albert van den Berg
Ik gebruik ook Wordpress voor mijn eigen site en 2 van vrienden. Ik installeer mijn plugins rechtstreeks vanuit Wordpress, dat werkt veel gemakkelijker en denk ik veiliger. Voor foto´s gebruik ik nextgen, even aan wennen maar wel een hele stabiele plugin. Beveilig je wordpress site goed, je kunt Wordfence en/of, Shield gebruiken. Zorg in ieder geval dat je admin login niet zomaar te zien is.
05-07-2017 12:08
05-07-2017 12:08
Eimhier
Ik zit op een platform waar ik 50 WordPress websites mag draaien, daarom heb ik wat test websites, zodat ik mijn reguliere websites niet vernaggel met onstabiele plugins.
05-07-2017 11:53
05-07-2017 11:53
notifications_noneadd
18-10-2018 18:30
1 volger , 1 antwoord