×

Yoors


Inloggen
×

Yoors05-08-2018          De mens

05-08-2018          De mens


De mens het mooiste wezen op aarde, is perfect geschapen in elke uitvoering, het enigste wat niet goed is gegaan is het ik wil en ik moet.

De mens nooit tevreden. De mens wil steeds meer, moet steeds meer, wordt voorgedreven door de hebzucht van het moeten bezitten.

De mens wordt al gebruik en misbruikt sinds de mens steeds meer wil en moet.

Een mens die zich niet perfect vind gaat zoeken naar die perfectie, die feitelijke op elke straathoek wordt aangeboden. Het is bereikbaar als je maar wil, als je er maar voorgaat kan je een perfect lichaam hebben, een perfect leven. Wat het gaat kosten zowel financieel als geestelijk maak niet meer uit, overal is een oplossing voor en is te corrigeren. Alles is aan te passen, lichamelijke klachten geen probleem, werk eraan, zoek de juiste persoon om het voor jou op te lossen. Kost wat maar dan heb je ook wat, het perfecte lichaam. Het perfecte leven alles is te bereiken, als je maar je best doet en doet wat anderen je vertellen om te doen.

En geestelijk ach even ontspannen, even vrij af en ik ben weer helemaal mens en perfect, kijk maar naar me, ik ben perfect, de juiste outfit, de juiste geuren, de juiste baan, overal geweest, de juiste partner en de juiste en mooiste kinderen.

Ik leef als mens, ik ben mens en ik doe er alles aan om aantrekkelijk te zijn voor anderen.

Ik leef, ik ben mijn lichaam, o ja en geestelijk, ach een drankje, een pilletje en ik ben alles vergeten, daar hoef ik helemaal niets voor te doen, alles draait om mijn lichaam.

Fijne dag, Ries P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact: https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/