×

Yoors


Inloggen
×

Yoors11-08-2018          Ik wil

11-08-2018          Ik wil


Ik wil van mijn problemen af, ik wil eindelijk voor mijzelf kiezen, maar ik weet niet hoe ik dat kan doen.

Heel veel mensen zoeken op dit moment naar oplossingen, hebben heel veel gedaan, op het aardse en op het spirituele gebied. Maar niets heeft geholpen en als het wat hielp was het vaak maar tijdelijk. Zo af en toe gaat iemand werkelijk die stap nemen om te veranderen om echt te gaan leven ipv. steeds maar te vechten. Dat wordt ook verteld ik vecht ervoor, mijn antwoord is altijd stop maar met vechten het levert niemand wat op, sterker nog je gaat steeds harder vechten. Ja maar ik moet wel, ja je bent bezig om te overleven en dan ga je vechten om te overleven. Zo blijf je in de cirkel en veranderd niets, alles al geprobeerd en niets heeft geholpen.

En op de vraag wat was je verwachting als je iets deed, dat het zou helpen natuurlijk en hoe lang ben je ermee bezig geweest. Nou op dat antwoord schrik Ik altijd, nou ja een paar maal, soms een paar maanden. Maar hoe lang heb jij die problemen dan al een paar maanden? Nee zeg maar gerust mijn hele leven, ja dan moet het in een paar maal wel wegwezen he.

Als het zo zou werken zou er niemand meer problemen hebben, zouden we niet ziek of kwaaltjes hebben.

Maar hoeveel mensen zouden dit beseffen, hoeveel zouden er zijn die radicaal hun leven zouden durven veranderen, een totaal andere weg inslaan, van de duizend mensen misschien 1 of 2.

Vaak worden we uitgedaagd of gedwongen door een totaal andere ervaring zoals burn out, gestrest of een ongeluk of een ziekte om het roer om te gaan gooien. Een ervaring die je niet of nooit zou verwachten, omdat je vastloopt, je niet meer verder kan.

Toch kiezen vele om in hun oude patronen te blijven leven met het gevolg dat alles zich gaat herhalen en de kwaaltjes terug komen.

Het is de angst om te veranderen, het onbekende wat ze tegenhoud.

Verander je leven en begin bij jezelf, dat is werkelijk kiezen voor jezelf

Fijne dag, Ries P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact: https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/