×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
122     Wat willen we echt horen

122 Wat willen we echt horen


  Leuke verhalen, leuke momenten, leuke filmpjes, gezellig met elkaar, dansenfeesten, een nieuwe baan, meer verdienen, vakantie, een partner, echt teveel om op te noemen.

Als het maar leuk is en toch hoor ik heel veel mensen vertellen, ik lees veel verhalen op internet, en valt mij op dat het vaak alleen maar leuke verhalen zijn of verhalen die steeds maar herhaald worden. Verhalen die de meeste mensen al kennen en die braaf gedeeld worden. Zo is het ook met foto’s, ook deze zijn heel vaak heel mooi, leuk, nu snap ik dat van foto’s wel.

Maar bij verhalen nee dat snap ik niet, vele die schrijven herhalen wat anderen zeggen of schrijven. Nu zal ik wel commentaar erop krijgen maar dat geeft niet, maar om nu alles maar te gaan herhalen, een eigen draai aan een onderwerp geven, nee dat boeit mij niet.

Dus vraag ik mij af hoe het toch kan dat mensen dat doen, is het ik leer een column schrijven of is het een manier van aandacht vragen. Ook degene die het delen terwijl het al zoveel keer over internet is gegaan. Of is het zo dat mensen het voor de eerste keer lezen en dat interessant vinden en dan gaan delen.

 

Ook als je onderaan vraagt om het artikel te delen geen resultaat, nu schrijf ik veel, maar meest over onderwerpen die schijnbaar niemand boeit. Misschien zijn mijn onderwerpen niet boeiend, schrijf ik niet goed of zijn het onderwerpen waar de meeste mensen niets mee te maken willen hebben.

Ook de reacties zijn zo voorspeelbaar, zo dat is mooi, dit is geweldig, dit ga ik doen, ik ga dit delen, mooi geschreven, maar wat levert het uiteindelijk op? Niets dus want we doen er niets mee, ook hier mag ik commentaar verwachten zo van nou ik heb het gedaan en het is geweldig. Mooi zeg ik dan en wat heeft het je opgeleverd, wat doe je er nu nog mee en hoelang is het geleden dat je dit gedaan hebt?

we laten weten dat we het leuk vinden maar we gaan gewoon verder met ons boeiend leventje.

 

Nou we willen alleen maar aandacht trekken, laten zien dat we het goed hebben, dat we positief zijn, dat we niet zeuren, dat we alles doen en aankunnen. Een enkeling die het doet en aanpakt, 1 op de duizend?

Nee mijn conclusie is alleen leuke algemene onderwerpen en geen diep gaande onderwerpen, alleen maar positief en geen negatieve gedoe.

Terwijl positief en negatie niet bestaat, we maken dit er zelf van, dat is goed en dat is fout.

Maar goed ik schrijf gewoon door

 

R v Meerten

08-07-2017

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Dewaputra
Oppervlakkigheid kenschetst nu eenmaal de gemiddelde mens. En die is daarom niet geinteresseerd in diepgaande onderwerpen zoals spiritualiteit. C'est comme ça,
17-10-2017 09:35
17-10-2017 09:35 • 1 reactie • Reageer
Ries van Meerten
het is de angst die ze weg houd
17-10-2017 15:01
17-10-2017 15:01 • Reageer