×

Yoors


Inloggen
×

Yoors186     Het blijft vreemd hoe mensen met hun gevoeligheid omgaan

186     Het blijft vreemd hoe mensen met hun gevoeligheid omgaan


 

Hooggevoelig oftewel HSP, je hoort het steeds vaker, de meest vreemde verhalen hoor je. Ik voel alles van mijn medemensen, tja en dan? Ga je dat dan vertellen en wat zou je er van denken dat je beter je mond kan houden.

Vele gaan iets ermee doen, kaartleg cursus, gevoeligheid cursus, medium of paragnost cursus, een Engelen cursus, raar of gek ik noem het vreemd dat je alles buiten jezelf zoekt, dat denkt anderen ermee te kunnen helpen, nou dat kan nooit en niemand kan een ander genezen, dat is een fabel, een illusie die zo groot is dan we de waarheid niet meer kunnen zien.

Ik heb heel veel gedaan op dit gebied, eerst alles aflopen vanwege klachten, die niemand kon oplossen, toen werd ik zelf heel gevoelig wat ik natuurlijk al was, maar wist ik veel. Mensen gaan helpen totdat iemand zei je bent een tankstation, ik gaf energie. Onmiddellijk gestopt en gaan zoeken en onderzoeken wat er echt aan de hand was en nog is.

Zo kwam ik er achter dat heel veel niet klopt, je hebt een gave zijn alleen maar dat je zintuigen die we allemaal hebben wakker worden. Ik noem dat het wordt tijd dat je aan jezelf gaat werken, ja maar ik kan toch mensen helpen, ieder mens heeft deze gave’s, dus waarom zou je een ander helpen, ga jezelf maar helpen dat is waarom je op aarde rondloopt.

 

Een voorbeeld, ik kan kaart leggen en de ander zegt het klopt precies, wat knap, ik kan dat niet, ja hoor dat kan iedereen, maar of je het wilt is wat anders. Zou iemand zich nu nooit afvragen hoe dit echt werkt? Nou ik heb dat wel gedaan en ook uit getest en mijn theorie klopte exact.

Ander voorbeeld, een medium, iemand volgt een cursus daarin en is dan medium, nou kan je volgens mij dat niet leren, ja wat trucjes oké, toch hebben ze het vaak goed of kloppen heel veel dingen en weer is er nu niemand die het onderzoekt?

Nee dus, zijn we dan zo blij dat we een gave hebben en anderen kunnen helpen?

Het is en blijft vreemd dat we niet willen begrijpen dat het voor onszelf is bestemd, dat delen met elkaar er bij hoort. Maar dat iedereen het zelf mag neerzetten voor zichzelf, dat is de rede ook waarom we allemaal een andere leven hebben, iedereen krijgt zijn eigen ervaringen in het leven.

Zo kan ik tientallen voorbeelden benoemen, maar ze komen allemaal op het zelfde neer. Ja we zijn gevoeliger geworden de laatste vijftig jaar, misschien al langer, maar waarom is dat zo? Vraagt niemand zich dat af, nee dus, ja langzaam komen er andere geluiden, we mogen en ik zou haast zeggen we moeten er anders mee omgaan, voor ons zelf, die ervaringen kunnen we delen. Dat is ook wat ik doe en het vreemde is dat ik dan hard bent, mensen raakt, omdat weinige echt iets aan zichzelf willen gaan doen.

Het is eng, het is raar, het is zweverig, maar ondertussen roepen die mensen wel kan je me helpen, raar hoor hoe wij ermee omgaan.

Waarom we niet echt willen, omdat het geen oplossing direct biedt voor onze problemen. Wij willen allemaal een directe oplossing zodat we weer heel positief kunnen gaan leven, lang leven de lol en feesten maar, ook dat hoort bij het leven maar vele vluchten erin.

Doktor ik ben ziek ik wil een pil want ik moet, werken, positief zijn, feesten, overal heen gaan, enz.

 

Ik blijf mij verbazen hoe mensen met zichzelf omgaan, hoe ze zich belangrijk maken met hun aangeleerde gave’s.

 

R v Meerten

07-02-2018

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!