×

Yoors


Inloggen
×

Yoors191     Ik zorg beter voor…..?

191     Ik zorg beter voor…..?


 Ik verdien geld omdat ik werk, dus kan ik dingen kopen.

Ik heb geld genoeg om een auto te kopen, dus koop ik een auto zodat ik makkelijk overal heen kan gaan.

De tank is vol, dus ik gaan een lange rit maken, na een paar uur gereden te hebben zie ik dat de tank leeg raakt, maar ik denk ik kan nog wel daarheen rijden.

Op het nippertje bereik ik een tankstation en tank weer vol.

Zo rij ik elke dag in mijn auto rond en op een dag zie ik dat de tank bijna leeg is en neem mij voor te gaan tanken, maar helaas geen tankstation te vinden. Zo staat de auto ineens stil omdat de brandstof op is. Dat is balen ik sta in ver van een plaats of stad, nergens iemand te zien wat nu? Bellen voor hulp, leve de mobiels, ik bel en wordt een uur later geholpen zodat ik weer verder kan. Steeds rij ik in mijn auto, was hem, ga naar de garage, vervang wat nodig is.

Vandaag was ik van plan om een lange rit te maken,  dus op weg gegaan ook nu weer zag ik het brandstofpeil omlaag gaan, toen raakte ik in paniek. Want dit gebeurde mij nog weleens, ik reed in een gebied wat totaal verlaten was ik had al uren geen mens, geen huis gezien. Ik stopte en keek op de navigatie, ik was nog een heel eind verwijderd van een dorp, wat nu, doorrijden richting dat dorp. Maar zo als ik al verwachte stond ik binnen tien minuten stil, wat nu gaan lopen? Bellen dan maar om hulp, geen bereik, ook dat nog, zo ging ik op weg met een jerrycan in de hand.

 

Na een poos gelopen te hebben zag ik een hutje langs de weg, ik klopte aan een man kwam naar buiten, keek mij aan ik kan je niet helpen in het dorp is een tankstation, maar het is nog een paar uur lopen. Ik ging verder op het pad, er naderde in de verte iemand, toen we bij elkaar kwamen zei hij ik kan je helpen hoor, als je daar links af slaat is het korter. Zo liep ik door over het pad, vermoeid ging ik zitten en staarde voor mij uit, ineens een stem heb je problemen, ja die heb ik , o ik zie het al je brandstof is op. Nou u bent bijna bij het dorp, moeizaam kwam ik overeind en vervolgde het pad naar het dorp. Doodop kwam ik aan in het dorp, het was reeds donker, het station was donker, gesloten. Alles zat tegen, ik klopt aan bij een huis waar licht branden, vertelde mijn verhaal aan de bewoner. Die zei ik kan je niet helpen, morgen om acht uur zijn ze er weer. De deur werd dicht gegooid, daar stond ik dan helemaal alleen in een vreemde wereld, ik keek rond naar een slaapplaats die ik ook vond. Een bed, een ontbijt voor een prijs die niet normaal was maar ik deed het toch. de slaap kwam niet, het ontbijt was niet te eten.

Al voor acht uur stond ik bij het station, pas om negen uur kwam er iemand, gooide nors mijn jerrycan vol vroeg ook een hoofdprijs. Toen ik vroeg of er een taxi was of iemand die mij terug wilde brengen naar mijn auto, kreeg ik als antwoord nee, maar ik wil je wel weg brengen. Toen ik de prijs hoorde zei ik dat is wel erg veel, ja klopt maar u heeft een probleem en ik niet ik heb de oplossing.

Ik besloot mij te laten brengen, op weg naar mijn auto werd ik erg onzeker waar stond hij ook alweer? De man die mij wegbracht werd ongeduldig en zei waar staat die auto, zo en zo zag het er uit, de man stopte en zei eruit zoek het zelf maar uit.

Daar stond ik met de brandstof in de hand en ik wist niet meer wat ik moest doen.

 

Een mooi verhaal toch of verteld het eigenlijk iets meer, wat laat het zien?

Zorg goed voor je auto en dat doen we ook.

Zorg goed voor jezelf maar dat denk je maar.

Zorg voor je lichaam en geest, vergeet je de een dan zal de ander problemen krijgen.

Want we verzorgen onze auto beter als ons eigen leven

  https://manychat.com/l2/627503520729825

R v Meerten

21-02-2018     

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!