×

Yoors


Inloggen
×

Yoors207   Ik weiger.

207   Ik weiger.


 Ja ik weiger nog langer te luisteren naar mensen die zeggen je groeit. Je moet je zelf zoeken,  want door jezelf te vinden ga je groeien, spiritueel. Ja, ja ik ben hier toch! dus waar moet ik anders zoeken dan hier in het NU en bij mezelf?

En wat is nu eigenlijk spiritueel groeien? Steeds opnieuw te horen krijgen ga die cursus volgen of je moet dat eens proberen.

Als de mens eeuwen stil gestaan heeft in de geestelijke groei, dan vind je niet zomaar een weg daar heen.  We zijn met ons alle de verkeerd richting op gegaan, de richting van consumeren. Maar wat is verkeerd hier aan, eigenlijk niets we hebben het veel beter op dit moment. Ehhhh in het vorige moment, het Nu moment is alweer anders. Het enigste wat ik kan bedenken is dat ik geestelijk niet door gegroeid ben. Want wees eens eerlijk hoeveel zorg besteed jij aan je zelf? Echte zorg de geestelijke zorg, zoals te overdenken wat leven inhoud, meditatie, overpeinzingen, luisteren of een goed gesprek over deze onderwerpen. Het val mij op dat mensen hier niet over kunnen praten. Mensen die een geloof aanhangen niet verder denken dan wat ze verteld wordt, ja zelfs daar niet over nadenken. Want het is makkelijker alles bij iemand anders neer te leggen zodat je zelf je handen vrij hebt om te consumeren.

Boeken die ontvangen zijn, doorgegeven zijn en moeiteloos worden geloofd. Maar als je kijk wat er op dit moment aan boeken op spiritueel gebied uit komen, die vaak worden doorgegeven, ontvangen, maar moeiteloos van tafel worden geveegd omdat het niet kan. Of bevatten deze verhalen een waarheid die steeds duidelijker wordt maar zoveel waarheid bevatten dat we het niet aankunnen niet begrijpen?

Als je, je eigen inzichten in gaat zien, herkend en die eens probeer uit te voeren, dan ga je vanuit jezelf inzien wat of welke stappen jij mag ondernemen.

Of is het zo dat de hoeveelheid boeken alleen maar kennis is en iedereen dat leest en luid roept wat een mooie waarheid en gewoon weer verder leeft. Of het doorgeven dat boek moet je eens lezen is echt wat voor jouw, daar wordt je geestelijk wijzer van dat doet je groeien.

Tja ik heb het ook vele malen zo verteld en door gegeven maar nuvertel er wel meer bij probeer het ook eens uit, probeer het eens in je leven neer te zetten.

De mens is leergierig alleen we zijn eeuwen lang dom gehouden, en eigenlijk nog steeds. We worden nog steeds buiten de werkelijke waarheid gehouden. Ja roep iedereen dan dat zijn doem verhalen, en die geloof je toch niet die maken de mensen juist bang. Nou dat kan werkelijk zo zijn ja de zogenaamde samenzwering verhalen, maar waarom worden bepaalde zaken dan niet openbaar gemaakt, b.v. chemotrails, de harp installaties. Zomaar twee willekeurige onderwerpen.

Maar door de boeken te lezen krijgt men inzichten, je wordt op bepaalde denk wijze gewezen. Onderwerpen waar je eens over na kan denken, en je eigen oordeel over waarheid te onderzoeken. Mooie uitspaak vind ik nog steeds, mijn waarheid hoef jou waarheid niet te zijn.

Maar alle kreten dit moet je lezen hier wordt je een ander mens van hier groei je van. ik krijg dan meteen een spontane eetbui.

Ik leef hier en nu en zoek mijn eigen weg tussen de brok stukken van kennis en waarheden.

Ik zoek in de kennis en wat ik mij herinner dat is waardoor ik groei, want ik ben er stellig van overtuigd dat ik hier op aarde niet ben om te leren maar om mijn herinneringen terug te vinden en te ervaren.  En daarom is er tegenwoordig zoveel op geschreven en uitgegeven om te lezen en te bestuderen

 

Contact:    https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/

R v Meerten

25-07-2010

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!