×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBlog 03-05-2018   1 Wie ben ik eigenlijk?

Blog 03-05-2018   1 Wie ben ik eigenlijk?


 Deze vraag had ik eigenlijk in 2000 aan mezelf gesteld, wie ben ik, wat kom ik hier op aarde doen, waar ga ik heen, waar kom ik vandaan. Lastige vragen waar bijna geen antwoord p te vinden was of is, toch heb ik vele antwoorden gevonden. Antwoorden waar ik zelf verbaasd van stond en vaak dacht maar waarom geloofd iedereen dit eigenlijk, hoe kan het dat zo vele mensen hierin meegaan.

Het is de schone schijn, die de ogen verblinden, wij mensen willen alleen maar horen als we iets gaan doen dat de ander zegt o wat goed van je of dat is een mooie stap. Terwijl er niets echt is gebeurt als je een jaar verder kijkt, het heeft niets opgeleverd, nu krijg ik weleens te horen moet het dan altijd iets opleveren, mijn tegen vraag is natuurlijk waarom doe je het dan. Welke verwachtingen heb je dan, wat doe je ermee, ja maar ik heb er wel iets van geleerd, o ja wat dan en doe je dat nog steeds of heeft het je verder gebracht.

De vraag wie ben ik heeft bij mij als resultaat dat ik mij niets meer aantrekt van wat anderen van mij zeggen of denken, wie ik ben heb ik wel ontdekt en ik ontdek nog steeds veel over mijzelf. Hoe ik dat doe? Bewust worden van wat ik echt wil en dat ik daardoor steeds minder wil en steeds minder behoeftes hebt. Het mooie is geen stress meer, minder pijn en klachten, hoe je bewust wordt, tja als eerste ben ik toen begonnen met meditatie, gesprekken met wat er met mij aan de hand was en daar ben ik verder mee gegaan, met vallen en opstaan maar wel heel veel hulpmiddelen gebruikt en er achter kwam dat ik het allemaal achter mij mocht laten.

 Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact:    https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!