Blog  05-04-2018  De zorg in Nederland


 Soms hoor ik verhalen die over de verzorging gaan in Nederland, van mensen die daar werken. Die verhalen berusten op de ervaringen van de mensen die erin werken, als ik die aanhoort of leest dan denk ik weleens, stel je voor als mij dat overkomt. Wat zal ik dan doen, wat mij opvalt is dat de generatie 70 en ouder het vaak gelaten over zich heen laten komen. Niet geleerd om er iets van te zeggen, de zwijgende generaties, nu zit ik daar net onder, maar ook ik heb geleerd geen grote mond op te zetten. Hoe ik zal reageren weet ik niet wat ik wel zie en eruit haal is de machteloosheid van de verzorgers en de mensen die deze zorg krijgen.

Nederland moet zich schamen om de mensen die Nederland hebben opgebouwd zo te behandelen. Nederland moet zich schamen om degen die deze zorg elke dag geven zo te behandelen met een lijstje waarop staat hoelang je ergens over mag doen. We leven in een vrij land maar we worden elke minuut van de dag gemanipuleerd om maar zoveel mogelijk arbeid te verrichten. Niet alleen in de zorg maar ook het onderwijs wordt zwaar onderschat en onderbetaald, ook de politie diensten is geen geld voor om de golf van geweld te stoppen.

Maar draait dit alleen maar om geld nee, het lost in feite de problemen niet op, voor mij is de oplossing bewustwording, mentaliteit verandering  in ons gedrag en tolerantie. Maar zolang de mens nog denkt dat het allemaal wel meevalt en hondsbrutaal een grote mond neerzet en alles maar wordt weg gewuifd en neergelegd wordt bij de overheid zal er niets veranderen.

Volwassene van deze tijd wordt eens wakker uit jullie droom van moeten en willen, jullie zijn de mensen die over vele jaren oud zullen zijn, ouders van nu breng je kinderen eens wat respect bij en stop een met je tijd in nutteloze dingen te steken, begeleid je kind eens meer. Een andere kijk op het elven zelf in  plaats van een kijk op meer bezit.

 

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact:    https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!